2777
2789

شوهرم گارگر هست مشکل جسمی و اعصاب داره 💔 جاهای زیادی نیست که بتونه کار کنه .یک سال بیشتره یه خرپول خدا بی خبر که چندتا کارخونه شهرهای دیگه داره اومده شرکت اینا رو گرفته بخاطر گرفتن وام و اینا.الان وامش رو وقتی گرفت دیگه این شرکت و ول کرد نه حقوق میده نه هیچی😭حقوق کم بود ولی بازم میدادن الان هیچ خبری نیست.اینجا خوبیش این بود نزدیکه زیاد خرج رفت و امد نمیشه  وگرنه با حقوق کارگر هزینه رفت و امدم زیاد باشه چیزی نمیمونه😞

میشه با دلای پاکتون به نیت اینکه " مشکل کار شوهرم و مشکلات مالیش حل بشه و اون شخص شرکت که شوهرم هست بره و مثل قبل بشه شرایط کار شوهرم.و شوهرم تا وقتی بازنشست بشه همینجا مشغول به کار بمونه"

هر چقدر به دلتون میفته به نیتم ذکر 

🌿🎀 أمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ 🎀🌿

بخونین الهی خدا گره تمام مشکلاتتون رو باز کنه🤲🤲

از خدا میخوام به حق دل شکسته ام حاجت تک تک تون رو به بهترین شکل بده🤲🤲😭💔

خدایا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.