2777
2789
عنوان

مامانم چ بلای سرم اورد شمره

130 بازدید | 14 پست

خودم  عصابم خورد اقوام گفت برا بچم مشق بگو... خودم داشتم می پیچوندمش یهو مامانم امد براش انجام بده دیگه مجبور شدم قبول کنم یا تو مهمونی میگه بلند شو کار کن این بزار اونجا فلان😏🤯🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشق و مگع میگن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
متوجه نشدم

بابا یکی گفتن مشق فلان داره بچم براش بگو من داشتم می پیچوندمش ک مشق نگم مامانم گفت براش انجام بده منم تو عمل قرار شده انجام گرفتم مجبور ش م قبول کنم

درک می‌کنم واقعاً بعضیا به جای آدم قول میدن

اول باید از شما اجازه بگیره بعد به جای شما قول و قرار بذاره،

این دفعه دیگه تو خونه دعواش کن بگو یه دفعه دیگه این کارا رو بکنی باهات جایی نمیام

خب الان تو عمل قرار شده قرار گرفتم چی میگن بهش

عزیزدلم میگن تو عمل انجام شده قرار گرفتم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★