2777
2789

من بچم دوسال و چهارماهشه عاشق بالا پایین رفتن از پله س اما فقط میتونه بالا بره پایین اگه حواسمون نباشه معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد ..همون بالا رفتنشم باید مراقب بود اما خب راحتر از پایین اومدن میره ... بچه های شما کی یاد گرفتن پله رفتن رو ؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی جوری هست ک اگه حواست نباشه خیالت از بابتش راحت باشه؟

پله زیاد نیست در حد چهار پنج تا 

آره بلده

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

خب نرده یا دیوار بلد نیس بگیره بیاد پایین؟ پسر من یه سال و نه ماهشه خودش بالا و پایین می‌ره ، از خیلی وقت پیش ، اوایل نشسته می‌رفت الان دیوار رو میگیره ایستاده می‌ره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خب نرده یا دیوار بلد نیس بگیره بیاد پایین؟ پسر من یه سال و نه ماهشه خودش بالا و پایین می‌ره ، از خیل ...

چرا موقع بالا رفتن میگیره بالا میره پایین ک میاد میبینی با دوتا پا میاد پایین یا پاشو خیلی جلو میزاره ..

چرا موقع بالا رفتن میگیره بالا میره پایین ک میاد میبینی با دوتا پا میاد پایین یا پاشو خیلی جلو میزار ...

نمیدونم چجوری باید آموزش بدی ولی تواناییش رو داره الان دیگه ، خودت کنارش توضیح بده ک پاشو چجوری بذاره یاد میگیره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نمیدونم چجوری باید آموزش بدی ولی تواناییش رو داره الان دیگه ، خودت کنارش توضیح بده ک پاشو چجوری بذار ...

انقد بد میاد پایین ک اصلا پله میبینم وحشت میکنم میگم نره بهتره یعنی هربار سکته رو رد کردم 😑