2777
2789
عنوان

لـر ها چطور آدمایی هستن❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا برعکس مرداشون به شدت دختر دوستن و زناشون پسر دوست

درسته ولی خب پسر رو حتما باید داشته باشن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

ما لریم. فرد تا فردش بستگی داره البته. الان پدر من با شوهر عمم یا پسرعموهای مامانم ک اونام لرن فرق داره. 

ولی درکل: پسر دوست هستن

غیرتین

خانواده دوستن

یکم مرد سالارن درسته 

بین دخترپسر فرق میذارن 😃

خونگرم 

پر حرف 

خاکی 

شاد 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
خب خودت بگو عزیزکم...😅منظورم بیشتر لر های بروجرد هست...

بروجرد لر نداره بروجردی هستن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خیلی تعصبی هستیم و مردا خیلی غیرتی فرق نمیزارن بین بچه هاشون اصلا ولی دوسدارن حتما ی پسر رو داشته با ...

خیلیم ساده و بی ریا و خنده رو هستیم. تو اقواممون زیاد اینطوری نیستن ولی خودم و خانوادم اینطوریم وقتی بخایم خوبی کنیم تا پای جون مایه میزاریم چ مالی چ معنوی ولی وقتی ضربه میخوریم از محبت زیادی ک میکنیم، کینه میکنیم یادمون نمیره دیگه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
پس در کل پسر دوست و مرد سالار هستن..درسته؟

نههه بابای من دختراشو خیلی بیشتر دوست داره البته داداشمم دوست داره 

پدربزرگ و مادربزرگم با اینکه مامانم ۴ تا دختر پشت سر هم اورد اما واسه ب دنیا اومدن هر کدوممون قربونی میکردن و همه مونو دوست داشتن و اصلا مردسالاری نبوده

باشه ؛ حق با تو

مگه بروجرد داخل لرستان نیست..؟🤔

چراهست،ولی ازهمه شهرستان هاجداس ازهرنظر

پاریس کوچولوعه دیگه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خب خودت بگو عزیزکم...😅منظورم بیشتر لر های بروجرد هست...

نزدیکیم 😊

فامیل و آشنا هم داریم ک شوهر کردن  اونجا

خیلی باز و بروز اند

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته)