2777
2789
عنوان

چرا هر روز چاق تر میشم

334 بازدید | 63 پست

من رژیم هستم 

مشکلم این هست که قدم ۱۶۰ و وزنم ۵۳ 

اما شکمم و پهلو هام به طرز عجیبی داره بزرگ میشه 

یعنی هر روز که بیدار میشم احساس می کنم نسبت به شب قبل بزرگتر شده 

این همه بزرگ شدن شکم در مدت کم خیلی عجیبه؟ 

ممکنه از یبوست باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان؟مشکل هورمونی؟پریودنامنطم نداری؟نفخ؟

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
نفخ شدید دارم ولی پریود منظم هست ممکنه پریودم منظم باشه ولی تنبلی هم داشته باشم ؟

اره میشه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
خیلی خوبی که حساس شدی چندسالته؟من دوسال نیمه‌ عقد کردم قدم۱۶۵ وزنم ۶۵🤦🏻‍♀️قبل عقد وزنم ۵۵بود حالا ...

همه جام اوکی هست ولی شکمم خیییییلی بزرگه 

نمیتونم بشینم 

فکر نکنی بزرگنمایی می کنم 

واقعا شکمم عجیب بزرگ شده 

این شده بزرگترین غصه ام