2777
2789
عنوان

خیلی دوسدارم ازدواج کنم ولی نمیشه سی سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 84 پست

دیروز تی وی سایت آدم و حوا رو خیلی تبلیغ میکرد برای ازدواج ی سر بزن برو ثبت نام کن انشالله ی مورد خوب برات پیدا میکنن مشاورینش

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرگز پاکیتو نفروش دوستی خوب نیست پسر خوب کمتر هست توخونتون باش ولی از راهای خوب اقدام کن محیطای مذهب ...

مشخصه دل بزرگی داری اشتباه تایپی بود درست کردم

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
دیروز تی وی سایت آدم و حوا رو خیلی تبلیغ میکرد برای ازدواج ی سر بزن برو ثبت نام کن انشالله ی مورد خو ...

بنظرم کار عاقلانه ای نیس

بنظرم کار عاقلانه ای نیس

تی وی ک خیلی ازش خوب حرف میزد حالا برو ببین ضرر ک نداره اگه خواستی ثبت نام کن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
هرگز پاکیتو نفروش دوستی خوب نیست پسر خوب کمتر هست توخونتون باش ولی از راهای خوب اقدام کن محیطای مذهب ...

ممنونم عزیزم 

اونقدری که مواردی بود و نشد و پشیمون شدن و من دیگه جرعت نمی کنم بهش فکر کنم

آرزوت چیه در حال حاضر

ارامش فکری داشته باشم

و محبت ببینم

فعلا دارم روی خودم کار میکنم

خدا بزرگه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

چی بنویسم

بروسایت اونجا خودش راهنمایی میکنه من نرفتم گلم

ارامش فکری داشته باشمو محبت ببینمفعلا دارم روی خودم کار میکنمخدا بزرگه

ارامش نداری ؟ اگه گذشته رو ببخشی فراموش می کنی

ارامش نداری ؟ اگه گذشته رو ببخشی فراموش می کنی

شاید اره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید