2777
2789
عنوان

عصبی شدم و این پیام هارو براش فرستادم بیایین اسکیرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست
نمیخوام پای پلیس به ماجرا باز بشه

پس نقطه ضعف دستشون نده که انگار ترسیدی و مهمه برات همشونو بلاک کن و مهم نباشه برات الان دیگه عکس تهدید حساب نمیشه همع تو فضای مجازی استفادع میکنن ازش

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نقطه ضعف دستشون نده که انگار ترسیدی و مهمه برات همشونو بلاک کن و مهم نباشه برات الان دیگه عکس تهد ...

عکس ها مهم نیستن خیلی چون اصلا بد نیستن معمولین

ولی مزاحمتاشون اعصابمو بهم‌ میریزه من. مشکل اعصاب دارم  سریع حالم بد میشه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
از فرد قبلی تو زندگیت شناختت کم بوده فک کنم که الان داره زندگیتو داغون می کنه شده سوهان اعصاب و روا ...

دقیقااااا شده سوهان اعصاب و روانم خستم کرده نمیره هم هم منو به آرامش برسونه هم خودشو

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
عکس ها مهم نیستن خیلی چون اصلا بد نیستن معمولین ولی مزاحمتاشون اعصابمو بهم‌ میریزه من. مشکل اعصاب دا ...

بلاک کن اگرم خیلی پیگیرن شمارتو عوض کن یا خاموش کن ی مدت 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

از یه آدمی کمک بگیر که بتونه حامی و پشتیبان قوی برات باشه 

از یه مشاور از یه روانشناس یا چ میدونم روان پزشک کمک بگیر 

با کسی که از قوانین هم سر در میاره صحبت کن شاید تونستن بهت کمک کنن