2777
2789
سرده

فک کنم بزارم همون بهار بهتره 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی روز سرد نیستالانم فکر کنم تقریبا شبیه همون فروردینهشبا سرده

شما شیرازین؟ الان شیراز هوا سرده، توی روز هم سرده، حتی ظهر هم سرده باید با کاپشن و کلاه باشن بچه ها

ب نظر من روزاش برای گردش عالیهشب سرده شبم ک میری خونهکاپشن و... بیار حتما

سال 1400تو دی اومدم هوا خوب بود فقط شبا یکم سرد بود 

ولی الان و نمی‌دونم 

اون موقع هم بچه کوچیک داشتم ولی هوا خوب بود و مریض نشد .

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ب نطر من اول بهار بیای خوبه وسطاش خیلی گرمه

اخر فروردین میام اگه بخوام بهار بیام

توی روز سرد نیستالانم فکر کنم تقریبا شبیه همون فروردینهشبا سرده

موندم چیکار کنم دلم میخواد بیاد ولی بخاطر بچه ها یکم تردید دارم 

ان شاء الله اگه تا 25هوا خوب باشه و بارندگی نباشه میان 

بذار اخر فروردین بیا

خودمم دارم به همین نتیجه میرسم شوهرم میگه الان بریم ولی خودم بخاطر بچه ها میترسم 

دلم نمی‌خواد این همه راه میام بچه ها مریض بشن و خاطره بد بشه برامون

نظرم اینه که یا 25 آذر بیام یا اینکه بزارم برا آخرا فروردین موندم چیکار کنم میترسم الان بیام سرد با ...

فقط بهار خیلی خوبه

الان نیا

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜