2777
2789
عنوان

درخواست نامزدمو قبول کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 202 پست
نمیدونم والا شایدم بعضیا پرتوقعن

اینقدر ملت چاخان میکنن 

ی دختره چند روز قبل نوشته بود 900میلیون جهیزیه بردم

بعد قبلش گفته بود مستاجریم

بگو عنتر خب بابات خونه میخرید 🤣🤣🤣🤣🐘

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس،بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید

بله یکی از ارکانش هست با اجازتون

اونوقت ضامن  اقا پسر چی. هست ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر ملت چاخان میکنن ی دختره چند روز قبل نوشته بود 900میلیون جهیزیه بردمبعد قبلش گفته بود مستاجریم ...

تو چند تا سکه مهریه ات بود؟ 

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

اینقدر ملت چاخان میکنن ی دختره چند روز قبل نوشته بود 900میلیون جهیزیه بردمبعد قبلش گفته بود مستاجریم ...

هستن چنین آدمایی ها 

پسرعموی من ماشین نداشت اونوقت رفت دوتا آیفون خرید

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اونوقت ضامن اقا پسر چی. هست ؟

حق طلاق با آقاس شما خبر داری من عاشق نامزدمم یا نه؟ 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

تو چند تا سکه مهریه ات بود؟

والا من 93شوهر کردم 

800تا سکه و ی سفر حج و فکر کنم مقداری مسقال طلا... یادم نیس

در کل توی این 10سال چوس هم بهم نداده

اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس،بیشتر تاپیک های من فانه🕊️🌱😹لذا عصبی نشید

حتما خانواده شما عادی نیست این مقدار مهریه من مهریه مامانم هزار و خورده ای هست همه اقوام بالا میزنن بالای 300 تا اونجا وقت من چاخان میکنم؟ حالا خوبه مهریه نخواستم 

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

والا من 93شوهر کردم 800تا سکه و ی سفر حج و فکر کنم مقداری مسقال طلا... یادم نیسدر کل توی این 10سال چ ...

😐😂واوو

شوهرت پرویی کرد مهریه بذار اجرا😆😆

من یک زن قدرتمند هستم😉😎‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌فمینیست هستم؟نمیدونم😐 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ کاش در روز بیشتر از 6 تاپیک میتونستم بزنم سوالات زیادی ذهنمو درگیر کرده 😐کاربری سال 98 داشتم به صورت ناعادلانه ای در جبهه ی دعوا حق علیه باطل ترکید😒😒  ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌آقا درخواست نده من مخالف حضور مردا در این جهان هستم هر مردی درخواست دوستی بده میشورمش ميندازمش رو بند رختا🤬🤬🤬🤬🤬 مردهای خاله زنک تو سایت زنونه چیکار میکنید

حق طلاق با آقاس شما خبر داری من عاشق نامزدمم یا نه؟

عشق اکه بود مهریه رو عین خیلی از دختر خانم ها پایین میگفتن نه طرف بگه ضامن ایندم مهریه بالاست این‌ یعنی چشتون به پسره مبست چستون به مهریه هست یعنی پول

گرچه با تصویب جدید قانون مهریه خیلی ازدواج ها راحت مبشه

صبور باشین 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید