من مهریه رو گفتم 300 سکه به بالا اما نامزدم میگه آپارتمان به نامت میکنم ولی 114 تا سکه باشه مهریت به نظرتون قبول کنم؟ از طرفی من دلم میخواست مهریم بالا باشه که در آینده ضامن زندگیم باشه یه موضوع دیگم هست این که مدام میگه سال دیگه عروسی بگیریم بریم سر خونه زندگیمون در صورتی که هنوز تازه نامزد شدیم سن خودمم کمه نظرتون چیه دلیل اصرارش چی میتونه باشه
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینقدر ملت چاخان میکنن ی دختره چند روز قبل نوشته بود 900میلیون جهیزیه بردمبعد قبلش گفته بود مستاجریم ...
حتما خانواده شما عادی نیست این مقدار مهریه من مهریه مامانم هزار و خورده ای هست همه اقوام بالا میزنن بالای 300 تا اونجا وقت من چاخان میکنم؟ حالا خوبه مهریه نخواستم
همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون؟
حق طلاق با آقاس شما خبر داری من عاشق نامزدمم یا نه؟
عشق اکه بود مهریه رو عین خیلی از دختر خانم ها پایین میگفتن نه طرف بگه ضامن ایندم مهریه بالاست این یعنی چشتون به پسره مبست چستون به مهریه هست یعنی پول
گرچه با تصویب جدید قانون مهریه خیلی ازدواج ها راحت مبشه
صبور باشین
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید