2777
2789

همش احساس حقارت میکنم همه جا، پیش هرکی

دوست ندارم خودمو انگار همه بهتر از منن و من خیلی از اونا بی ارزش ترم

دلم نمیخواد اینجوری باشم.. 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون عزیز.. پشیمون نمیشی

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

منم اینطوریم

البته من حق دارم ، شما رو.نمیدونم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

هممون از گوشت و استخونیم. هیچ کسی هیچ چیز اضافه تری نداره. همه غریزی عین همیم. همه انسانیم. هیچ کسی نه شاخ اضافه داره نه خونش از گوهر ساخته شده. راحت زندگی کن. تو به اندازه ی هر کس دیگه ای ارزشمندی. 

منم اینطوریمالبته من حق دارم ، شما رو.نمیدونم

میتونم بپرسم چرا حق میدید به خودتون

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی

میتونم بپرسم چرا حق میدید به خودتون

چون واقعا شرایطم طوریه نباید راضی باشم

همون شرایط که همش کار خدا بوده و خودم داخلش نقش نداشتم باعث شده از بقیه کمتر و بی ارزش تر باشم

حق نمیدید شمابهم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

هممون از گوشت و استخونیم. هیچ کسی هیچ چیز اضافه تری نداره. همه غریزی عین همیم. همه انسانیم. هیچ کسی ...

عاشق حرفای قشنگتونم

هممون از گوشت و استخونیم. هیچ کسی هیچ چیز اضافه تری نداره. همه غریزی عین همیم. همه انسانیم. هیچ کسی ...

آفرین به دل پاکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40