2777
2789
به دنیا بیاد هم اصلا نمی‌تونی بخوابی پس لذت ببر😁

من استراحت مطلقم، خسته شدم به خدا.

شوهرم ظرف میشوره، اخم و تخم میکنه.

کلافه شدم.

به دختر بزرگم و درساش، سر و لباسش نمیتونم برسم.

موهای دخترم تا کمرش بود، مجبور شدم بخاطر حمام کوتاه کنم

کلا زندگیم مختل شده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کنکورم هفت سال پیش بود انگار دیروز بود باورم نمیشه

خیلی میترسم اصلا درس نمیخونم امید ندارم حالم بده که تلاش نمیکنم همه چششون به منه که من موفق بشم 

دلم مامایی می‌خواد 

ولی نمیدونم چه کنم

من استراحت مطلقم، خسته شدم به خدا.شوهرم ظرف میشوره، اخم و تخم میکنه.کلافه شدم.به دختر بزرگم و درساش، ...

ان‌شاءالله به سلامتی به دنیا بیاد

خب تقصیر شما که نیست باید درک کنن وظیفه‌شونه

مو هم بلند میشه دوباره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

خیلی میترسم اصلا درس نمیخونم امید ندارم حالم بده که تلاش نمیکنم همه چششون به منه که من موفق بشم دلم ...

نهههههه از دست نده منو ببین یه سال سختی کشیدم ولی الان بخاطر اون یه سال درس خوندنم دستم تو جیبمه شغلمو دارم مستقلم ،رتبه من هارو هفتصد شد تو کنکور سال نود و شش 

ولی واقعا تلاش کردم کل روز میخوندم سبا تست میزدم،کنکور سال های اخیر بررسی میکردم غرق تو کتاب و درس بودم ،اصلا هم بیرون نمیرفتم هیچ جا هیچ کلاسی

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
خیلی میترسم اصلا درس نمیخونم امید ندارم حالم بده که تلاش نمیکنم همه چششون به منه که من موفق بشم دلم ...

مطمئن باش به مامایی می‌رسی تلاش کن فقط ،برای درس خوندنت علاقه ایجاد کن خودکار دفترای خوشگل بخر از سه ساعت در روز شروع کن

ولی واقعا این سه ماه بیش از حد زود گذشت بدون مبالغه مبگم

می‌فهمم من شاید اغراق آمیز بگم اما واقعا همچین حسی دارم انگار واقعا زمان سه برابر داره تند می‌گذره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مطمئن باش به مامایی می‌رسی تلاش کن فقط ،برای درس خوندنت علاقه ایجاد کن خودکار دفترای خوشگل بخر از سه ...

مامانمم میگه دستت تو جیب خودته اون موقعه🥲

الان یازدهمم

بنظرت اگه از الان شروع کنم میتونم قبول بشم؟

وقت نمیکنم تست بزنم چون برا نهاییا میخونم 

سال دیگه و تابستون تست میزنم و یازدهممو و دهممو با تست میبندم 

اگه پزشکی آوردم که پزشکی میخونم 

که تخصص زنان بگیرم 

اما خودم ماماییو دوست دارم 

برا آدمایی که زیاد درس نمیخوننم عالیه بنظرم 

مامانمم میگه دستت تو جیب خودته اون موقعه🥲الان یازدهممبنظرت اگه از الان شروع کنم میتونم قبول بشم؟وقت ...

ببین من هم دقیقا از همین موقع های تو شروع کردم امتحان نهایی داشتم اون سال ،کل اون سال رو درسهاشو عمقی و مفهومی میخوندم بعد از امتحانا هم شروع کردم بازم خوندن و خوندن فقط کتاب درسی نه کلی کتاب کمک درسی انتشارات مختلف خریدم اون موقع نزدیک سه تومن فقط کتاب خریده بودم ،خیلی پول بود کتابا دونه ای نود تا صد بودن نهایتا،کل کتابامو دارم هنوز اینقدر خوندم روشن هم نوشتم کتابارو ببینی انگار از جنگ برگشتن،شروع کن دختر الان بهترین موقعیت هستش

ببین من هم دقیقا از همین موقع های تو شروع کردم امتحان نهایی داشتم اون سال ،کل اون سال رو درسهاشو عمق ...

مرسی قربونت برم امیدوارم هر روز موفق تر از دیروزت بشی 

جسارتا رشتتون چی بود چی قبول شدین؟

مرسی قربونت برم امیدوارم هر روز موفق تر از دیروزت بشی جسارتا رشتتون چی بود چی قبول شدین؟

ممنونم همچنین تجربی بودم ،پزشک اورژانس هستم