میگم من شوهرم هرشب ساعت هشت رب هشت نیم خونس پنج شنبه ها هفت میاد من کلا خونه ام هفته ای سه بار باشگاه میرم و دو روز هفته ناهار میرم خونه مامانم اما شوهرم مغازه داره من تایمی ک مغازه نیست مثلا میره دنبال جنس واسه مغازش ابزار برا مغازش یا ی وقتها وسیله بخواد مسجدشون بره بخره مسجد محلشون کلید ش داره ، مغازش تو محل خونه مادرش ایناس ، من مثلا اعصابم بهم میریزه ک مغازه نیست چیکار میکنه نکنه بره قهوه خونه با رفیقاش، همه ذهنم شده جایی نره اهل زن خیانت نیست وضع مالیمون خوبه خداروشکر تو چیزی برای من کم نمیزاره کلا من مشکل دارم لطفا نگید تو هم برا خودت سرگرمی درست کن اینا، شماها چی مثل من هستید ک حساس باشید شوهرتون کجا رفت چیکار کرد، خیلی دیر بیاد ک پیش نیومده زیاد نه شب ، مشاوره هم رفتیم بخاطر ی سری بی محبتی هاش بهتر شده، چیکار کنم اصلا مهم نباشه برام کی میاد حسود نباشم اگه فوقش بره قلیون بکشه ناراحت نشم من از پنهان کاری بدم میاد میگم پنهان نکنه، اخه سال اول زندگیمون هفته ای دوبار میرفت قهوه خونه پیش رفیقش بعد دعوا اینا بحث شد گفتم هفته ای دوبار چخبره گیر دادم کلا دیگه نرفت خودم چک میکردم میدونم نرفته اما همش ذهنم نکنه بره … میخوام مهم نباشه برام بیاید بگید شما همش شوهرتون دیر بیاد ناراحت میشید فکرتون میره کجاست؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!