2777
2789

سلام خانوما من تا دیروز هرچی بیبی چک میزدم منفی بودن

امروز دوتا بیبی چک مارکای متفاوت زدم روژان خودکاری و گودسنس...دوتاش هاله خیلی کمرنگ انداخت

آیا ممکنه کاذب باشن یا واقعا باردارم؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

تو که اینهمه صبرکردی دوروزم صبر کن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روز دوازده و روز سیزده انتقالم خط کمرنگ افتاد.انقد کمرنگ که وقتی عکس گرفتم تو عکس دیده نمیشدن،خداروشکر باردار بودم.

ان شاءالله برای شما هم گرفته

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
منم روز دوازده و روز سیزده انتقالم خط کمرنگ افتاد.انقد کمرنگ که وقتی عکس گرفتم تو عکس دیده نمیشدن،خد ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم

روز چندم بتا دادید عدد چند بود؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

اولی که خطش کاملا واضحه🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  
اولی روژانه با ادرار صبح گذاشتمدومی رو با ادرار ظهر

صبح بهتره،کی باید آزمایش بدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40