2777
2789

اینی که میگم به خدا قسم راسته تروخدا بگید من چیکار کنم این وسط تروخدااا 

ی دخترخاله دارم 19 سالشه

ی مدت خالم با شوهر خالم به مشکل خورد و گذاشت رفت خونه پدر بزرگم شوهر خالم روزا میرفت سرکار و دخترخالم خونه تنها بود

از قضا اون یکی شوهرخالم که از جریان اینا خبر داشت

ی روز میره در خونه خالم .. میدونه که دخترخالم خونه تنهاست

زنگ در و میزنه و به هوای گرفتن شارژر اونو میکشونه پایین جلوی در

وقتی میره جلوی در خودشو بهش نزدیک میکنه و بهش میگه که اگه تنهایی میتونم بیام بالا پیشت باشم

حالا  که خالم اشتی کرده از اون قضیه یک ماه میگذره دخترخالم همچنان وحشت داره و این قضیه رو فقط برای من تعریف کرده تا راهنماییش کنم نمیدونم چیکار کنیم حقیقتش میترسم

لطفا راهنمایی کنید ممنونم

من بودم خالمو در جریان میزاشتم 

چون اون ادم حق خالتو نداره 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برگرفته از جم نیست

به دخترخالت بگو حتما به خانوادش بگه

و اینکه تو جمع با به هر حال هر جوری شده به روی اون طرف بیارن و باهاش برخورد جدی کنن

کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.

اگه برگرفته از جم نیستبه دخترخالت بگو حتما به خانوادش بگهو اینکه تو جمع با به هر حال هر جوری شده به ...

من اطرافم وقتی دبیرستان بودم زیاد میدیم تو همکلاسی هام به تجاوز میرسی  ده سال پیش تازه که هنوز یه تابو هایی وجود داشت 

میترسم خانوادشون از هم بپاشه

اون کسی که داشت این شکرو می‌خورد باید به این فکر می‌بودددد

تو دخالت نکن ولی به دخترخالت بگو با خانوادش درمیون بذاره حتما حتما

کاش خدا کهکشانا رو جمع کنه دوباره بر بزنه این دست کهکشان من شیریه.