2777
2789
عنوان

نظر بدیننن

35 بازدید | 10 پست

ببخشید بازم دارم تاپیک میزنمم 

دوستان بیاید راهنمایی کنید

یه پسره هست 18 سال ایناست 

بعد از یه سال پیش دوستیم

امسال از هم خوشمون اومد

اخرین باری که رفتیم بیرون راجب همین حرف زدیم

اوکی شدیم

بعد ببینید رفتارش چطوری بود 

هرجا میخواستیم بریم اول درو باز میکرد میزاشت من برم بعد میومد

میخواستیم بشینیم میزاشت من بشینم اول

تو جمع حواسش بهم بود 

بعد اصلااا نزاشت دست تو جیبم کنم

مهربون بود اروم بود

دنبال چیز کردن نیست اصلا میشناسمش

بعد اینکه حتی سیگارم نمیکشه فقط ویپ اونم بدون نیکوتین

بعد دیگه خیلی درک میکنه ادمو

بعد یجاییم بهش گفتم باید خیلی بهم اهمیت بدی چون من به هرچیز الکی خیلی فکر میکنم و از این حرفا یادم نمیتد دقیقا چی گفتم ولی یه همچین چیزی بود گفت این که وظیفمه

الانم زنگ زد بهم حالمو پرسیدد

☀️

خودت چندسالته

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2 سال اختلاف سنی داریم

یعنی پایه دهمی؟ ببین بنظرم تو این سن غلطه همچین کاری چون اخرش تموم شدنه ، پس خودتو درگیر نکن دخترم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

اخه دختر خوب با این چندتا رفتاری ک گفتی نمیشه گف ایشون مناسبه یا نه ، اول خانواده ایشون از بعد فرهنگی و اقتصادی و اینکه در چ سطحیه با خانواده شما همسانه یا نه ،بعد خود ایشون شغلش و درامد و معرفت و شعور و شخصیتش و باید خوب بشناسی اونم با اطلاع خانواده هاتون، زندگی و تاهل و ازدواج الکی ک نیس فردا همش میشه سوال بی جواب در ضمن این سن ب هیچ وجه برای شما و ایشون مناسب ازدواج نیس 

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

اخه دختر خوب با این چندتا رفتاری ک گفتی نمیشه گف ایشون مناسبه یا نه ، اول خانواده ایشون از بعد فرهنگ ...

طبیعتا تو این سن به ازدواج ختم نمیشه

خانوادشم دوتا داداش داره یکی از داداشاشو دیدم اونم نامزد داره تا جایی که دیدم با نامزدش خیلی خوب رفتار میکنه 

سطح خانوادش هم مالی زیاد واسم مهم نیست خودش واسم مهمه ولی خوبه واقعا 

فرهنگی هم فک نکنم زیاد فرقی داشته باشه

مامانمم در جریانه و میشناستش

☀️