2777
2789
عنوان

خانمای ورزشکار بیاید گپ بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 27 پست
اخلاق مربی خیلی مهمه، آخه یه مربی اگه شاگرد مسن داشته باشه نمیتونه خیلی بهش فشار بیاره مجبوره سبک تم ...

اره واقعا خدا خیرش بده 

عزیزم مربی با توجه ب سن، توانایی جسمی، بیماری های جسمی و طبق ی سری استاندارد ها بهت برنامه میده

من خودم خداروشکر مشکلی ندارم بهشم گفتم تمرین حرفه ای و سخت بده 

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
خوبه که ایراد بگیره؟ به نظرم آدم اعتماد به نفسش میاد پایی اتفاقأ هرچی تعریف کنه آدم بیشتر علاقه مند ...

رزمی اره

اتفاقا من خیلی اعتماد به نفسم پایین بود همین استادم کلی روم کار کرد خیلی بهتر شدم

میگم که یجوری رفتار میکرد که منه جوون یهویی غرور کاذب نگیرم

مثلا می گفت فلانی قدرتت چقد خوبه خیلی راضیم ازت،جلسه بعد می گفت چیه فکر کردی پات همنقد بیاد بالا کافیه؟اینجوری کار کردن به درد نمیخوره ها

در این حد بود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خصوصی گرفتی؟ اون مسئوله در برابر شاگرد عجیبن چقدر

نه اما برا بقیه وقتی برنامه جدید باشه تا حرکت اولو بزنه میمونه که ببینه درست میزنه یا نه...

نمیدونم گاهی فکر‌میکنم چون اینجا غریبم و همشهریش نیستم زیاد اهمیت نمیده 

۵ماه پیش تو همین بدنسازی دیسکم تو ۱۹سالگی زد بیرون از همچی موندم اگه درست رو سرم میموند یا درست متوجهم میکرد شاید اینجوری نمیشد...

الان از رزمی هم جا موندم

نه اما برا بقیه وقتی برنامه جدید باشه تا حرکت اولو بزنه میمونه که ببینه درست میزنه یا نه...نمیدونم گ ...

چون خصوصی نگرفتی خیلی زمان نمیذاره که باهاش خصوصی بگیری البته حقوقاشون بالا نیست خب بیشتر شهریه رو باشگاه برمیداره ولی خب دور از وجدانه که حواسش نباشه باید تذکر بده حداقل

رزمی که کلا سنگینه قربونت برم،تنها سن بالاشون من بودم که۱۹سالم بود😂😂بقیشون کوچیکتر من بودن...

منظورم اینه که واسه  رزمی آدم باید رفتارش خشن باشه بعضی وقتا با شاگردا ولی ورزشای دیگه نه 

چون خصوصی نگرفتی خیلی زمان نمیذاره که باهاش خصوصی بگیری البته حقوقاشون بالا نیست خب بیشتر شهریه رو ب ...

اخه اگه برا بقیه هم مثل من رفتار میکرد واقعا ناراحت نمیشدم

بخدا دیروز دیدم سر همون دستگاهی که من زدم و دیسکم اسیب دید

با یکی از شاگرداش وایستاده بهش کمک میکنه که دستشو بیاره بالا و براش میشمرد...حتی یوقتایی راه میره چشمش بیوفته ببینه کسی اشتباه میزنه میره یادش میده 

جز من...نمیدونم شایدم توقع من بالاست

اخه اگه برا بقیه هم مثل من رفتار میکرد واقعا ناراحت نمیشدمبخدا دیروز دیدم سر همون دستگاهی که من زدم ...

عزیزم اینجوری بهش نگاه نکن شاید حس میکنه تو حرفه ای هستی خیلی بهت چیزی نمیگه ولی یبار بهش بگو میشه یکم حواستون به من باشه من میترسم واسه دیسکم چون آسیب دیده 

با یه حالت خوب و لبخند بهش بگو

چی بگم بخدا ممکنه حق با شما باشه🥲❤️‍🩹

ای جان سعی کن از ورزشت لذت ببری زیاد به رفتار آدمای کمبوددار توجه نکن 

به نظرم هرچی یک آدم بیشتر خودش و بگیره عقده هاش بیشتره 

البته که مربی ها باید یذره جدی و با جذبه باشن