2777
2789

به جای همه اونایی که بهتون میگن طلاق بگیرید 

مهریه بگیرید 

نفقه بگیرید

میگم 

طلاق نگیرید

(کاری به کِیس های خاص ندارم)

علی الخصوص اگر بچه دارید

نیفتید تو دادگاها 

برید مشاوره

این تایمی که میزارید برید پیش وکیل و دادگاه برید پیش تراپیست برید پیش زوج‌درمانگر

حتی اگر شده تنهایی 

بعد از چندین جلسه بررسی و راه کار اگر مشاور بهتون توصیه کرد که طلاق بهترین راهه اونوقت تصمیم به جدایی بگیرید

اون مشاوره شغلش همینه 

هزاران مشکل بدتر از مشکل من و شما دیده 

احساسی صحبت نمیکنه 

کمکتون میکنه حتی برای جدایی

برای همه چیتون از آدمش کمک مشاوره و راهنمایی بخواین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست ولی به شخصه با ادمی ک خیانت کنه یک روز هم زندگی نمیکنم 

حالا دیگه شخصیت بقیه کاربرهارو نمبدونم چطوره 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بابا بچه سال میگه طلاق

مگ خانمی که خودش تو زندگی باشه میدونه طلاق همه چی نیس همون طور که ازدواج هم همه چی نیس

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای انسان بودن زیادی آسیب پذیر بودم کاش درختی ، تخته سنگی،چیزی بودم..

موافقم

حداقل اینکه راهکارهاشو آدم گوش میده و ببینه کدومش برای شرایط و زندگیش اجراییه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

و من به تمام کسانی که مشاوره میدن میگم فقط شنوه خوبی باشن 

سالها مادر من هر حا می نشست از بدی های پدرم میکفت و تایید میکرفت در صورتی که خودش بیش از اندازه نقصر بود 

ولی همون راه مارها دلسوزیهای الکی اطرافیان زندگی ما رو نابود کرد مادرم همیشه فکر میکرد حق باهاشه

ما مه تو خونه بودیم میفهمیدیم

فقط لطف خدا
موافقمحداقل اینکه راهکارهاشو آدم گوش میده و ببینه کدومش برای شرایط و زندگیش اجراییه

واقعا قلبم به درد میاد از اینکه یه زندگی به راحتی تموم شه و دو نفر که با هزار و یک امید و آرزو اومدن سر زندگیشون از هم جدا بشن

و من به تمام کسانی که مشاوره میدن میگم فقط شنوه خوبی باشن سالها مادر من هر حا می نشست از بدی های پدر ...

خدا پدرتو بیامرزه 

چقدر خوب گفتید 

شما نمونه شخصی هستید که تو دل ماجرا بودید ولی چون داستان رو یک طرف برای بقیه تعریف میکرد همه حق رو به اون میدادن