2777
2789

بشه یا نشه مگه مهریه را میدن؟فوقش قسطی میکنن اول و آخرش ما زن ها...

بهترین مهریه اینه که خونه یا زمین باشه همون موقع هم سند به نام عروس زده بشه.

وگرنه سکه که قسطی میکه دوسالی یکی

قانون خیلی برای مردهای گردن کلفت گل و بلبل هست.ما فقط علافیم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشه یا نشه مگه مهریه را میدن؟فوقش قسطی میکنن اول و آخرش ما زن ها...بهترین مهریه اینه که خونه یا زمین ...

من نمی‌دونم من برج یازده عقد می‌خوام کنم اگر قرارع مالیات بدیم من عقدم بهم میخوره آخه ۱۵ میلیارد از کجا بیاریم بدیم مهریمو هم نمیارن پایین 😔 قبول نمیکنن خانوادم که بزارم حداقل 114 تا یا ۱۰۰ تا 

لابد پسر باید جاتون بده؟عجب :))))خب میتونی به پدر جان بگید که لطف کنن مهریه رو کم کنن

من کی گفتم پسر باید بده نه من دارم نه نامزدم از طرفی من هیچ وقت راضیم نبوده ۲۱۴ تا من خواستم ۷۲ سکه مهریه ام باشه ولی خانوادم هیچ وقت راضی نشدن اگر همچین هم بشه راضی نشه ازدواجمم بهم میخوره 

من کی گفتم پسر باید بده نه من دارم نه نامزدم از طرفی من هیچ وقت راضیم نبوده ۲۱۴ تا من خواستم ۷۲ سکه ...

شما خودت تو کامت های بالا گفتی پدرم گفته باید نامزدت بده

در کل زیاد نمیشه با شما صحبت کرد

موفق باشید