2777
2789
عنوان

وقتی آرزوت میشه نیم ساعت خوابیدن

157 بازدید | 16 پست

سرماخوردم و بچه ۴ ماهه دارم

صبح شربت سیتریزین خوردم شدید خوابم میاد دیشب هم بخاطر نق نق های دخترم درست نخوابیدم الان چشام قشنگ رو همه و خواسته ام اینه نیم ساعت فقط نیم ساعت بتونم بخوابم اما نمیشه هی تکونش میدم تو گهواره اما ۵ دقیقه می‌خوابه کلا🥴🥴

شهر غریبم کاش کسی رو داشتم میومد نیم ساعت میگرفتش من نیم ساعت بتونم بخوابم😢

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایه ای دوستی چیزی هم ندارید؟

نه متاسفانه فقط در حد احوال پرسی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
شوهرت کجاست

سرکار

به عینه میفهمتت

بابا منک همه نزدیکام کنارم بودن

مادشوهرم طبقه پایین ماست

نمیومد بپرسه دختر جان خوبه حالت کمک لازم نداری

اصلااا 

دوتا بچه شیری دارم

خداروشکر گذشت از اون موقع ها اما یادم نمیره تو شرایط سختم خدا کمکم کرد

توم توقع کمک از هیچکس نداشته باش

قرص بخور برو آمپول بزن برای خودت سوپ درست کن دمنوش گیاهی بخور زود خوب بشی

تو این دوره هیچ‌کس بدردت نمیخوره مطمن باش

خودت دستتو بزار رو زانو تو با علی بگو

این روزا میگذره

الان بچهام یکیشون ده ماهشه

یکیشون ۱ سال ده ماهشه

برام سخت میگذره اما وقتی یادم میفتع کسیو ندارم خودم مرهم دلم میشم

کارش دولتیه؟

بله

با همسایه هات هیچکدوم اوکی نیستی

نه در حد احوال پرسی