2777
2789
عنوان

تو اتاق خواب یه کاندوم روی زمین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 52 پست

اگه کلا خونه ای چرا خودتو اشوب میکنی .من ی چند روز خونه نبودم بعد چندتا بسته روان کننده تو سطل دیدم اینقد غوغا کردم بعد شوهرم اومد دست زد بهشون همه شون پر بودن اشتباهی با اخرین رابطع ای ک داشتیم ب جای بسته خاله بسته های ک بهم چسبیده بودن هم انداخته بود سطل. شوهرت حتما گیج ویج بود ننداخته بیرون یا از لای کیسه یا دستمال افتاده گوشه کناری الان اومده وسط اتاق...

هیچوقت به شوهرت شک نکن

چشم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کلا خونه ای چرا خودتو اشوب میکنی .من ی چند روز خونه نبودم بعد چندتا بسته روان کننده تو سطل دیدم ...

ممنونم بابت حرفهای مثبتت

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

وقتی چیزی رو با چشم خودت ندیدی ذهنتو آشوب نکن...به همسرتم اصلا شک نکن...اومد خونه مثلا بهش بگو نگا کن یه کاندوم از قبل جلوی تختمون افتاده خداروشکر کسی یا مهمونی ندید...باید از این به بعد بیشتر حواسمون باشه...ببین عکس العملس چیه...خودت میفهمی ریگی به کفشش هست یانه...اما تا قبلش هیچ فکر بدی درباره ش نکن

وقتی چیزی رو با چشم خودت ندیدی ذهنتو آشوب نکن...به همسرتم اصلا شک نکن...اومد خونه مثلا بهش بگو نگا ک ...

چشم ممنونم ازتون