شیماگلییی مدیر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 عنوان خانومااا ویپ یا پاد🫤کدوم | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 52 پست تولدهمسرم نزدیک سیگارمیکشه میخوام یخرده از سیگارفاصله بگیره کدوم بهتره!؟اینم بگم ک ۱ تا۱۲۰۰ بیشترنکیتونم هزینه کنم ی جا اف خرده ۹۰۰وخرده پیدا کردمولی سردرنمیارم کدوم خوبه؟چه طعمی بزنم بهتره؟ امروز | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2285 اخه طعم یکبار مصرفا خوب نمیشه مایلی توربو خیلی عالیه گرچه من باشم میرم دو بکس اسی بلک میگیرم کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 اخه طعم یکبار مصرفا خوب نمیشه ن اصلا یکبارمصرف کدنمیگیرم اگر ۱تومن چیز خوبی نیست پول دستم بیاد ک بهترمیگیرک ولی گفتم قیمتش مناسب تره بگیرم
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1970 نگیرم ینی خوب نیس اون قیمتی ک میخوای هزینه کنی خوب درنمیاد الان ویپ خوب حداقل بالای 3 تومن ایناستی ساعت براش بگیر بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 3387 چی هس سرچ کن برات میاره ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1970 مایلی توربو خیلی عالیه گرچه من باشم میرم دو بکس اسی بلک میگیرم خب دیگه ب صرفه تره اونجوری بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2285 و اینکه سیگار به جز نیکوتینش قطران هم داره فک نکنید نیکوتین ب تنهایی جایگزین سیگار میشه کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 من اصولا هیچ چیز شمییایی خوشم نمیاد (:من عاشق برگمبرو سه چهارتا برگ کوبیایی اصل براش بگیر حالش رو بب ... چقده؟کجادارن
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 و اینکه سیگار به جز نیکوتینش قطران هم داره فک نکنید نیکوتین ب تنهایی جایگزین سیگار میشه عه🫤حالا گفتم امتحان کنمینی میگید اون ۱ تومنیه اوکی نیس نگیرم
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 اون قیمتی ک میخوای هزینه کنی خوب درنمیاد الان ویپ خوب حداقل بالای 3 تومن ایناستی ساعت براش بگیر ساعتم داره🫤پس بیخیال شم یعنی زودخراب میشه
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1970 و اینکه سیگار به جز نیکوتینش قطران هم داره فک نکنید نیکوتین ب تنهایی جایگزین سیگار میشه اینکه بله ولی خداییش سیگار سالم تر از ویپه چون ویپ سرطان زا تره بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1970 ساعتم داره🫤پس بیخیال شم یعنی زودخراب میشه امکانش هست عکسش و نداری؟چ برندی؟ بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1970 چقده؟کجادارن سیگار برگم خواستی بگیری از جای خوب بگیر چون توش الان آت آشغال زیاد میریزن از جای مطمئن بگیر بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 سیگار برگم خواستی بگیری از جای خوب بگیر چون توش الان آت آشغال زیاد میریزن از جای مطمئن بگیر توسایت پیدا کردم جایی رونمیشناسم اخه
شیماگلییی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5693 امکانش هست عکسش و نداری؟چ برندی؟ دارم الان میفرستم صبرکنید
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2285 عه🫤حالا گفتم امتحان کنمینی میگید اون ۱ تومنیه اوکی نیس نگیرم مایلی توربو خوب هست از دو هفته تا یک ماهی هم جواب میده بلوبری و هندونه و موز خوبن برا مایلی ولی سیگار رو بعید میدونم کنار بزارن کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.