2777
2789

واقعا گیر آدمای مزخرفی افتادم 🤦‍♀️🤦‍♀️

دختر عموم امروز اومده چسبیده بهم ماچ میکنه به خاطر اینکه پدرم فوت شده 😐💔

از اون ور مامانم قول داده بود برام شیرینی بخره حالا یواش تو ماشین میگم بخر برگشته بلند به راننده غریبه و پیش دختر عموم میگه ماشینو نگه دار وگرنه این ولم نمیکنه ( یعنی من 😐💔 ) اخلاق همیشگیشه هر چی بهش میگم این جوری نکن به دیگران توضیح نده من چی بهت میگم باز کار خودشو میکنه و میگه من کار خاصی نکردم و به هیچ وجه قبول نمیکنه کارش زشته 😏😡

یه بارم سوار یه ماشین شدیم میخواستم بستنی بخورم راننده آشنا بود برگشته با یه لحن مسخره و بچگونه میگه بستنی نمیشه تو ماشین بخوری چجوری میخوای بخوری 😐😐😐

اعصابم از دست این مردم بی فرهنگ خورده هیچ احترامی برام قائل نیستن شایدم چون ظاهرم به سنم نمیخوره در هر صورت حالم از این زندگی مزخرف به هم میخوره کاش بشه از این خراب شده برم یه روزی یه شهر دور که هیچ کی دستش بهم نرسه تو رو خدا بگید چی کار کنم من اعصاب برام نذاشتن 😭😡 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته

۱۸

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
همه مامانا همینن 😂😂😂🤧🤧🤦‍

بخدا نمیتونم تحمل کنم حالا از مامانم بگذرم بقیه رو چی کار کنم که انقدر احمقانه باهام رفتار میکنن 😔😔

بنظرم کم تحمل و زود رنجیآدمهای اطرافت رو طوری که هستن بپذیر تا آزرده نشیکسی رفتار اشتباهی هم بکنه مس ...

هستم متاسفانه زودرنجم 😶

ولی مردمم دیگه شورشو درآوردن یعنی چی ماچ و موچ میکنن و دست رو سرم میکشن من نمیخوام 😡💔

۱۸

منم اینجوریم منتها شرایطمون فرق داره

ولی بهتره با یه مشاور حرف بزنی

منم زدم عصبی میشم واصلا تحمل ندارم ولی بزور مجبورم وبدتر ازتو می‌شنوم

تا آزاد بشم راحت شم

دعام کنید🙏🙏

حساس شدی گلم منم 19سالم بود بابام فوت کرد مث تو شده بودممیگذرهبا یه چیزی مشغول شو مث درس یا یه هنری ...

ممنون عزیزم پشت کنکور هستم و درس میخونم ولی به دیگران گفتم ول کردم از بس فضولی میکنن 😶

هستم متاسفانه زودرنجم 😶ولی مردمم دیگه شورشو درآوردن یعنی چی ماچ و موچ میکنن و دست رو سرم میکشن من ن ...

خب ناراحتی تو از رفتارشون با برخورد صحیح نشون بده

نمیگم خدای نکرده بی احترامی کن

ولی مثلا بی احساس‌ باش وقتی برات دلسوزی میکنن

واکنش نده

خودشون میفهمن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
هستم متاسفانه زودرنجم 😶ولی مردمم دیگه شورشو درآوردن یعنی چی ماچ و موچ میکنن و دست رو سرم میکشن من ن ...

خب دوستت دارن... منم پسر 18 ساله ام رو با قد 187 بغل می کنم می بوسم اونم هر روز... وقتی می بوسمش خستگی یک روز از تنم درمیاد

منم اینجوریم منتها شرایطمون فرق دارهولی بهتره با یه مشاور حرف بزنیمنم زدم عصبی میشم واصلا تحمل ندارم ...

عزیزم خیلی سخته من درکتون میکنم 🥺

انشاءالله زودتر مشکلتون حل بشه 

[QUOTE=362701115]بخدا نمیتونم تحمل کنم حالا از مامانم بگذرم بقیه رو چی کار کنم که انقدر احمقانه باهام رفتار میکنن 😔 ...[/QUOTE

باید از اون ادنا توقع نداشته باشی بنظرم از هیچ کس توقع نداشته باشی زندگیت راحتره 🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅