2777
2789

سلام کسی هست مهریه بگیره وچند وقت یکبارهست 

من ۲۷ آذر همین ماه دادگاه برای مهریه ام دارم .اول از اداره ثبت شروع کردم وتازگی آوردم دادگاه .طرف من خیلی نامرد وپست هست همه اش اعتراض روی اعتراض میزاره تا منو خسته کنه.برای سکه نمیدونم دیگه میخاد چکارکنه وچطوربپیچونه که نده 

چیزی بنامش هست

سندی داشت برادرشوهرم با قولنامه که قبل از مهریه من ازشوهرم‌خریده ولی کارشناس خط گفت به تازگی نوشته اند وباقسم خوردن رای به نفعش شد ویک ملک قولنامه ای داشت توقیف کردم از دادگاه وسهم الارث که پدرش فوت شده توقیف کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ قاضی احمقی بوده بلانصبت شماپولی هم بابت معامله رد و بدل شده بود؟

سه تا چک بود که دوتاش را کسی دیگه پاس کرده 

ویکی دیگه اش ازچک برادرشوهرم بود وبانک استعلام گرفت وباطل شده بود

اعسارش که اگر ملک داشته باشه رد میشهبه اندازه دین حال پرداخت میشه و مابقی تقسیط میشه

بیشتراز یک هفته هست ملک قولنامه ای توقیف شده ودادگاه گفت یکهفته دیگه صبرکن اگه اعتراض نگذاشت بیا برای مزایده وکارشناسی ملک

بله وکیل داشتم ولی قاضی اینطوری رای داد اعتراض گذاشتیم رفت تجدیدنظر همون رای اولیه را تایید کرد

همونایی ک داری بکن ازش و مابقی رو تقسیط کن

بهش بگو هری

اقا هستم . راننده پروفایلم
بیشتراز یک هفته هست ملک قولنامه ای توقیف شده ودادگاه گفت یکهفته دیگه صبرکن اگه اعتراض نگذاشت بیا برا ...

شانس اوردی و صداش رو درنیار

من جای وکیل شوهرت بودم پوست میکندم (:

ملک قولنامه ای اول که رد میشه بعدش شما که معرفی اموال کردید میگید که تصرفات مالکانه انجام داده یا اینکه خود کسی که سند به نامش هست باید بیاد رضایت بده وگرنه اول باید انتقال سند رسمی انجام بشه

فعلا صداش رو درنیار (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نمیدونم ولی شوهره من خیلی بدجنس هست با خانواده اش همه شون باهم هستند وحتی ملک قولنامه ای را که توقیف کردم یکی از برادرای دیگه اش میگه قبلت ازداداشم بوده الان ازمنه ولی هیچ مدرکی تاحالا رو نکرده توی دادگاه