2777
2789

من همیشه میگم وقتی بچه دارشدم خدا میدونه چندتا مشت تو سر خودم بزنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هیچوقت از هیچوقت هیچوقت نمیتونی نفس راحت بکشی همین الان میخواستم گریه کنم گفتم خدایا دیگه نمی‌کشم

یعنی فکر کنم ما اون دنیا هم بریم زنگ میزنن بیا برو جهنم ببین بچت چه خراب کاری کرده اونجا یا وسط بهشت صدات میزنه مامان من گشنمه حالا چی بخورم 🙄🙄

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
لطف میکنین بیشتر توضیح بدین عزیزم ؟

بله عزیزم 

هر فعالیتی که یه بزرگسال می‌تونه انجام بده بچه هم می‌تونه انجام بده فقط کافیه توی اون موضوع به مهارت کافی برای انجام دادنش برسه و مادر بیخودی اضافه کار نکنه 

مثلا میخوای برای بچه عادت سازی کنی که خودش لباس خودشو بپوشه میخوای خودش مسواک بزنه میخوای خودش سرویس بهداشتی بره میخوای خودش غذا بخوره باید قدم های ایجاد این مهارت رو براش بشکنی و اجازه بدی خودش انجام بده مراحل رو براش تیکه تیکه کن و شماره بذار 

مثلا میخوای مستقل بره دستشویی اول شلوارمونو در میاریم 

اگر می‌تونه که هیچی اگر نمیتونه کمکش کن پاش رو خارج کنه حالا واسش توضیح میدی پامونو اینطوری در میاریم 

بعد دمپایی می‌پوشیم 

حالا چی کار کنیم ؟ پی پی و جیش کنیم 

حالا چی کار کنیم؟ شلنگ رو برداریم آب رو باز کنیم 

حالا چی کار کنیم ؟ میشوریم ،  از جلو به عقب از جلو به عقب 

حالا چی کار کنیم ؟دستمال میذاریم برمی‌داریم میذاریم برمی‌داریم 

حالا چی کار کنیم؟ دستامونو بشوریم و تا بیست بشماریم یک دو سه... 

حالا چی کار کنیم ؟شورت و شلوارمونو بپوشیم 

هی مرحله مرحله پیش میری و توی ذهنش مرحله سازی میکنی وقتی دیدی از یه مهارت هشتاد درصدش رو کامل تنهایی انجام میده دیگه رها می‌کنی خودش انجام بده و هیچ دخالتی نمیکنی 

بعدش فقط بازخورد بهش میدی مثلا دستش کفی نباشه سرویس رو تمیز بشوره ، خودش رو تمیز بشوره

مامانی روی شورتت پی پی نشسته به نظرت باید چی کار کنیم ؟ اینجا پی پی ای شده این فرچه مال همین کاره بیشتر میشوریم ، محکم تر فشار می‌دیم و... 

تمرکز میذاری رو یه مهارت و همینطوری دونه دونه بچه رو مستقل می‌کنی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
شوهر خوبی داری قدرشو بدون

چون بچشو بعضی وقتا غذا می‌داده و دستشویی شو میشینه شوهر خوبی هست و باید قدردان بود ؟؟ 😐 

جزیی از وظیفه شو انجام می‌داده 

همینطوری مردا رو اینقدر پررو و تنبل میکنین دیگه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
یعنی فکر کنم ما اون دنیا هم بریم زنگ میزنن بیا برو جهنم ببین بچت چه خراب کاری کرده اونجا یا وسط بهشت ...

بخدا خیلی بده بعضی ناشکریم نمیکنم ولی بعضی وقتا میگم خدایا بخوابم دیگه بیدار نشم 😭😭 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
بخدا خیلی بده بعضی ناشکریم نمیکنم ولی بعضی وقتا میگم خدایا بخوابم دیگه بیدار نشم 😭😭

عزیزم بهت حق میدم ولی چه میشه کرد یه لحظه به مادرایی فکر کن که بچه بیمار یا سندرومی دارن ببین بنده خداها چه عذابی میکشن بالاخره این بچه ها هم بزرگ میشن همه این اذیت ها دود میشه میره هوا

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹