وقتی میری امتحان آیین نامه سوالات حتی یدونش هم غلط جواب بدی ردی؟؟ من از کتاب سر درنمیارم اصلا هرچی میخونم بدتر گیج میشم چجوری بار اول قبول میشن تو گوگل تست میزنم اما از کتاب چیزی حالیم نمیشه
خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه سه یا چهار اشتباه داشته باشی هم قبولت میکنن اما بیش از چهار تا نباید داشته باشی
من خودم اون پی دی افی که مربی اموزشیم برام فرستاد رو یه دور خوندم از اون بیست آزمون چهار ازمونش رو نرسیدم بخونم و بار اول قبول شدم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همه میفرستن یا فقط مربی شما فرستاد؟؟ ب مربیم بگم؟؟
نمیدونم
آموزشگاه ما که اینطوری بود که پی دی اف بیست ازمونه بود هر آزمون فک کنم سی سوال داشت پدرم در اومد تا خوندمش خیلی طولانی بود
سوال بودن دقیقا عین جلسه آزمون و جوابشون مشخص شده بود و تو جواب رو به خاطر میسپردی همین
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ببین یه پی دی افه که ۲۰ تا آزمون گذاشته توش به عنوان نمونه سوال که اگر این رو بخونی قبولی ، بیست تا بیست و پنج دقیقه وقت داری به سی تا سوال جواب بدی ، بیشتر از چهار تا غلط حذفی و همون جا نتیجه رو بهت میگن
آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️