2777
2789
عنوان

فوت و فن های کلیدی و کوزه گری

85 بازدید | 11 پست

خانوما بیاین از نکته های مهم که تو اشپزی و خونه داری و روابط اجتماعی هرچی دارید بگید از اطلاعات هم استفاده کنیم

مثلا: من وقتی نخود شب خیس میکنم که صبح بزارم بپزه قبلش تو روغن یکم تفت میدم بعد اب اضافه میکنم بپزه اینجوره خیلی نرم میشه و زود هم میپزه

برای سرخ کردن بادمجون که روغن کم استفاده کنه همیشه در ماهیتابه رو میزارم و یکم شعله رو کم میکنم

والا برامن همه چیم ذاتی

بشدت اجتماعیم.

غذاهام توفامیل تکه بخداهیچیم نمیزنم فقط زرد چوبه نمک فلفل سیاه و قرمز.اما بشدت جاافتاده میشن حتی مورد داشتیم طرف مرده گنده جلو زنش و مامانش گفته فلانی چیکارمیکنی غذاهات جاافتاده میشه ب این دونفرم یادبده.

خونه داریمم چون وسواس دارم پس درنتیجه باید تمیزباشه البته الان ک ای وی اف کردم خونه زندگیم کوفیکون شده

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

واسه سرخ کردن بادمجون بعضیا تو روغنش اول یه قاشق آرد 

سرخ میکنن میگن روغن کمتر جذب میشه خودم تا به حال امتحان نکردم 

من از بوی نرم کننده لباس خیلی خوشم میاد یکم ریختم تو اسپری آب پاش با آب قاطی کردم هر روز تو خونه اسپری میکنم 

سرامیکای خونه رم همیشه با ترکیب شیشه پاک کن سرکه سفید و نرم کننده لباس خوشبو طی میکشم...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادویه هامو همیشه از مشهد سفارش میدم میارن خیییلی خوش عطر و بو 😋

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

والا برامن همه چیم ذاتیبشدت اجتماعیم.غذاهام توفامیل تکه بخداهیچیم نمیزنم فقط زرد چوبه نمک فلفل سیاه ...

غذاهات با قابلمه میزاری یازودپز؟

اگه با قابلمه میزاری مثلن چند ساعت روگازه

غذاهاتوبااب سرد میزاری یابااب جوش

داغ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
غذاهات با قابلمه میزاری یازودپز؟اگه با قابلمه میزاری مثلن چند ساعت روگازه

هرجفتش عین هم درمیاد مونده ب تایمم مثلا مهمون داشته باشم واسه ناهار ازشب قرمه میزارم.

ولی الان مثلا دیشب حالم خوب نبود صبح ساعت ۱۰براخودمون خورش کرفس توزودپز گذاشتم عالی بود.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی آب جوشببخشید سوال میپرسم

ن از ظرفشویی بااب ابگرمکن.

بعضی وقتام اب گرم نداشته باشیم بااب سرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادویه فقط فله بعدن تندتمیشه غذا

من تند دوست دارم اما مهمون داشته باشم بخاطر بعضیا ک حساسیت دارن رعایت میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40