2777
2789

اینو بخونید اول

من وقتی یکی ب اعضای خانوادم توهین کنه اتیش میگیرم 

الان دخترداییم چندبار کادویی ک نامزدم برام خریده رو مسخره کرده البته ب شوخی جدی نه نمیدونم منظوری داره یا نه چون ب شوخی میگف منم نتونستم دعوا کنم با جدیت جواب بدم با شوخی و خنده ردش کردم نامزدم یه گردنبند برا من خریده همش‌میخنده میگ این مدالتو(چون مدلش گرده اینو میگه)بیار یبار ببریم طلافروشی ببینیم واقعا طلاس یا ن منم گفتم یعنی میخوای بگی فلانی(نامزدم)دروغ میگه؟؟ اون هیچوقت ب من دروغ نگفته و نمیگه چ برسه دیگه درمورد این چیزا دروغ بگه حرفش سنده(اینارو همه با لحن شوخی و عادی گفتم) بعدشم گفتم مدالم طلای مامانته،،ب این قشنگی😎(داشتیم چت میکردیم)و اینکه درادامه گفتم هرکس دیده فهمیده طلاس فلانیم دید فهمید طلاس همراه با ایموجی خنده 

خیلی احمقانه جواب دادم مگه ن؟؟😭😭😭

این متن تاپیک دیشبمه 

میدونم جوابم خیلی ابکی بود واسه همین اعصابم خورده چون اجازه دادم با بی زبونیم همه توهین کنن بهم هرجور دلشون میخواد الان میخوام بدونم جوابی ک دادم باعث نشده اون فکر کنه ک خودشمم دارم همراهیش میکنم و شک دارم ک طلاس؟یا جوابم باعث کوچیک شدن نامزدم و کادوش نبوده؟احساس میکنم با جواب ابکی ک دادم نامزدمو بی ارزش کردم چیکار کنم باز سر حرف باز شه درموردش حرف بزنه ک یه جواب کوبنده بدم بهش اگ چیزی نگم میترکم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

بگو

کاش یکیم بود از این مدالا برا تو میگرفت 

یا

چون کسی برات طلا نگرفته فرقشو نمیدونی/نمیتونی تشخیص بدی؟😅😂

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگوکاش یکیم بود از این مدالا برا تو میگرفت یاچون کسی برات طلا نگرفته فرقشو نمیدونی/نمیتونی تشخیص بدی ...

الان وویسشو باز دیدم گفته بود ننن نمیگم دروغه میگم بیا ببریم ببینیم چنده اصلا اگ راسته میدونی چندههه چون خیلی سنگینه واااای لعنت بهممم با این جواب دادنم

بنظرت جوابم باعث شد نامزدم و کادوش بی ارزش دیده شه و اون فکر کنه همنظرم باهاش؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
من بودم میگفتم مگه نظر خواستم ازت ؟گلم وقتی میدونم چیه چرا در موردش حرف بزنم خودمو خسته کنم

الان وویسشو باز دیدم گفته بود ننن نمیگم دروغه میگم بیا ببریم ببینیم چنده اصلا اگ راسته میدونی چندههه چون خیلی سنگینه واااای لعنت بهممم با این جواب دادنم

بنظرت جوابم باعث شد نامزدم و کادوش بی ارزش دیده شه و اون فکر کنه همنظرم باهاش؟

الان وویسشو باز دیدم گفته بود ننن نمیگم دروغه میگم بیا ببریم ببینیم چنده اصلا اگ راسته میدونی چندههه ...

نه بی ارزش نشده ولی من اون خانمو نمیفهمم که مسائل شما چه ارتباطی بهش داره ؟

وقتی گفتبیا ببریم فلان کنیم بگو فکر نمیکنم مسایل ما به دیگران ربط داشته باشه

نه بی ارزش نشده ولی من اون خانمو نمیفهمم که مسائل شما چه ارتباطی بهش داره ؟وقتی گفتبیا ببریم فلان کن ...

همش تقصیر خودمه بهش رو دادم

بنظرت دفع دیگ حرف زد اینو بگم خوبه؟؟

بکش بیرون ازش،مهم اینه ک خودم و خودش میدونیم طلاست دیگ نظر بقیه مهم‌نیس عزیزم🙄😛
حالا طلا یا غیر‌طلا مهم نیس ارزشش از یه دنیاهمم برام بیشتره مهم اینه ک بفکر خوشحال کردنم بوده بعدشم‌ت طلا تاحالا ندیدی نمیدونی روش کد داره؟اینم کد داره 

برای مدال بهش بگو: نامزدم میگه من بزرگترین بُرد زندگیشم

یا اینکه یه سری بزن به طلافروشی ها یکم با طلاهای مدل جدید آشنا بشی سوتی ندی آبرومون بره جایی اگ هم سوتی دادی لااقل نسبتت با من رو جایی نگو بعدش بخند

برای اینکه واقعا طلاعه یا نع بگو: چیه کلک نکنه میخوای مخ طلافروش بزنی دنباله بهونه ای واسه رفتن ب اونجا به خودت گفتی خودم ک شاید نخرم بذا با دختر خاله برم یجوری ب هدفم برسم بعدش بخند و اینو با شوخی بگو

یا بگو منی که تند تند برام طلا میخرن دیگ خودم فرق اصل و فیک رو میفهمم، طلاش رو من میندازم حرصشو شما میخوری نخور عزیزم به جاش میوه بخور ک برا پوستت خوبه

البت همش با شوخی

برای مدال بهش بگو: نامزدم میگه من بزرگترین بُرد زندگیشمیا اینکه یه سری بزن به طلافروشی ها یکم با طلا ...

اره اینم خیلی خوبه ولی طولانیه نمیخوام فکر کنه تونسته بسوزونتم نظرت راجب این جواب چیه

،مهم خودم و خودشم ک میدونیم طلاست

حالا طلا یا غیر‌طلا هم مهم نیس ارزشش از یه دنیاهم برام بیشتره مهم اینه ک بفکر خوشحال کردنم بوده بعدشم‌ت طلا تاحالا ندیدی فرق بدل و طلا تشخیص نمیدی نمیدونی روش کد داره؟اینم کد داره راجب مدالم بگم اره مدالههه بدلیل بزرگترین برد زندگیش و داشتن بهترین نامزد دنیا ک نصیب خودم شده این مدالو بهم داده

چطوره؟

اره همینم خوبه👍👍

فقط نمیدونم چی بگم باز سرحرف باز شه ک درموردش حرف بزنه چیزی ب ذهنت نمیرسه؟😂

اعصابم خوردهههههه بهش اجازه دادم با بی زبونیم راجب همه چی نطر بده بعد من همش بفکر اینم با حرفام دل کسیو نشکونم هیچی نمیگم ولی دیگ بسه

فقط نمیدونم چی بگم باز سرحرف باز شه ک درموردش حرف بزنه چیزی ب ذهنت نمیرسه؟😂اعصابم خوردهههههه بهش اج ...

صبر کن خودش اگه دوباره گفت جوابش رو بده

چون واقعیتش هرچی بخوای به خودش بگی یکم ضایع میشه

گردنبندت رو گردنت بنداز و مثلا پلاکش رو تنظیم کن جلوی اون و خیلی طبیعی به کاری ک داشتی میکردی ادامه بده

غیر مستقیم هم‌نمیتونی مثلا ب کسی بگی ک اون گوش بده چون ک این حرفارو اون زده و خب جوابشم خودش باید بشنوه

برای همین صبر کن خودش سر حرفو باز کنه