اینو بخونید اول
من وقتی یکی ب اعضای خانوادم توهین کنه اتیش میگیرم
الان دخترداییم چندبار کادویی ک نامزدم برام خریده رو مسخره کرده البته ب شوخی جدی نه نمیدونم منظوری داره یا نه چون ب شوخی میگف منم نتونستم دعوا کنم با جدیت جواب بدم با شوخی و خنده ردش کردم نامزدم یه گردنبند برا من خریده همشمیخنده میگ این مدالتو(چون مدلش گرده اینو میگه)بیار یبار ببریم طلافروشی ببینیم واقعا طلاس یا ن منم گفتم یعنی میخوای بگی فلانی(نامزدم)دروغ میگه؟؟ اون هیچوقت ب من دروغ نگفته و نمیگه چ برسه دیگه درمورد این چیزا دروغ بگه حرفش سنده(اینارو همه با لحن شوخی و عادی گفتم) بعدشم گفتم مدالم طلای مامانته،،ب این قشنگی😎(داشتیم چت میکردیم)و اینکه درادامه گفتم هرکس دیده فهمیده طلاس فلانیم دید فهمید طلاس همراه با ایموجی خنده
خیلی احمقانه جواب دادم مگه ن؟؟😭😭😭
این متن تاپیک دیشبمه
میدونم جوابم خیلی ابکی بود واسه همین اعصابم خورده چون اجازه دادم با بی زبونیم همه توهین کنن بهم هرجور دلشون میخواد الان میخوام بدونم جوابی ک دادم باعث نشده اون فکر کنه ک خودشمم دارم همراهیش میکنم و شک دارم ک طلاس؟یا جوابم باعث کوچیک شدن نامزدم و کادوش نبوده؟احساس میکنم با جواب ابکی ک دادم نامزدمو بی ارزش کردم چیکار کنم باز سر حرف باز شه درموردش حرف بزنه ک یه جواب کوبنده بدم بهش اگ چیزی نگم میترکم