2777
2789
عنوان

بیست و دو کیلو تا الان کم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 40 پست
اگه کلا برنج و نون حذف کنی ریزش مو میگیری پوستت خراب میشه

مکمل ویتامین ب میخورم و داخل غذاهای سبوس استفاده میکنم خدا رو هیچ مشکلی پیش نیومده

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی منم همینم میخوام اسلیو کنم شوهرم نمیزاره قدم 165 وزن 90 چجوری اراده کردی چرا من نمیتونم 😭

من قدم ۱۵۷هست،حرف های دیگران خیلی عذابم میداد دیگه تصمیم گرفتم لاغر بشم اگر ورزش میکردم بهتر بود ولی حوصله پیاده روی و ورزش رو اصلا ندارم فقط رژیم غذایی میگیرم،با خودم میگم یه عمر خوردم حالا ۴ماه نمیخورم

عزیزمون برادر شوهرم پارسال به این روش لاغر کردالن دو برابرشدهچون بدن نیاز به نون وبرنج وجربی حیوانی ...

من با این روش ۱۲سال پیش لاغر شدم و تا ۱۰سال ثابت نگه داشتم چون هر هفته خودم رو چک میکردم ولی ۲سال پیش به خاطر قرص اعصاب یهو چاق شدم

غیر ممکنه قطعا یچیزایی رو نمیگی استارتر جان ما اگه یک ماه کامل هم اب و نون بخوریم این مقدار باز کم ن ...

بدون قرص و ورزش وقتی کربوهیدرات رو کم کنی زود لاغر میشی امتحان کن

غیر ممکنه قطعا یچیزایی رو نمیگی استارتر جان ما اگه یک ماه کامل هم اب و نون بخوریم این مقدار باز کم ن ...

عزمزم اونایی که اسلیو میکنن تو ۲هفته یهو ۹کیلو کم میکنن اینکه چیزی نیست،چون کم میخورن اینقدر وزن کم میکنن مگه اون ها کار خاصی میکنن؟!

افتادگی شدید پوست می‌گیری 

باید آروم آروم همراه با ورزش وزن کم کرد 

هیچی رو‌حذف نکن کم کن 

چیزایی که باید حذف شه قند مصنوعیه اما جایگزین داشته باشه بدن به قند نیاز داره 

کشمش خرما خیلی کم میشه استفاده کرد 

اسی جون دقیقا بیشترین چیز چی کمک کرد تو کاهش وزنت اونو بگو فستینگ هم میرفتی ورزش داشتی یا فقط رژیم

فست بودم از ساعت ۸ شب تا ۱فردا ظهر،فقط رژیم داشتم بدون ورزش 

مبارکه چه با اراده عزیزم😍😍😍😍فقط یک سوال ببخشید بدنت شل و افتاده هم شد یا نه؟

بله شل شد چون از قبل هم شل بود و اینکه بدون ورزش لاغر کردم،اگر با ورزش لاغر میکردم کمتر شل میشد

عزیزم ساعت فستت از کی شروع می‌شد تا کی بعد من تا میام رژیم بگیرم مریض میشم چی ویتامین بخورم مریض نشم

از ساعت ۸شب تا ۱ظهر،ویتامین سی بخور مریض نمیشی

دقیقاااا 

من الان یک ماهه ۴ کیلو فقط کم کردم و یک هفته استپ کردم 

اون وقت چجوری تو ۳ ماه ۲۱ کم کرده یعنی ماهی ۷ کیلو؟! 

خیلی چیزا هست که نمیگن بقیه میان میبینن ناامید میشن 

من قدم ۱۵۷هست،حرف های دیگران خیلی عذابم میداد دیگه تصمیم گرفتم لاغر بشم اگر ورزش میکردم بهتر بود ولی ...

چطور میخای رژیم تثبیت بگیری؟ 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

با کالری شمار ماهی ۴ تا ۵ کیلو میشه کم کرد

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

من بشدت زود لاغر میشم و بشدت بی اشتها و غذا نمیخورم ولی بازم تو یه ماه هفت کیلو بنظرم امکان نداره بدون ورزش