2777
2789
ندیدین تاپیکشو؟؟ خبلی باحال بود ترکیدمیگفت‌میل جنسیشم … بعد من گفنم وقتی با شوهرم توخونه بحث کوچیکی ...

نه خداروشکر این سمی که تعریف میکنی رو ندیدم 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ممنونم ازش  منو از نادانی وجهل رهانید.پس دلیل اینکه بعد از بیست سال زندگی مشترک تا حالا قهر نرفتم خونه بابام این بوده من فکر میکردم آدمهای بالغی هستیم که اختلافاتمونو بین خودمون حل میکنیم

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

بعضی ها تا تقی به توقی میخوره میرن

اینطوری ک اشتباهه 

ولی همین ک همسر آدم بدونه هر زمانی در خونه پر ب روت بازه خودش اتفاقا باعث میشه بیشتر مراقبت باشه و قدرت رو بدونه 

ولی من کلا ب همسرم گفتم دعوامونم بشه اون اگه  مشکل داشت  بره اینجا خونه ی منه 😅🤣🤣🤣

مینیمال 

جاری من بهترین زندگی رو داره ولی سالی یکی دوبار میرفت قهر سر چیزا الکی بعدم خودش برمیگشت چندبار پدرشوهرم رفت دنبالش چندبار بقیه اقوام ولی اخرین بار ک رفت خودش برگشت!!من اصلا کاری نداشتم چون بمن مربوط نمیشد بعد ک اومد خونش ی شب اومدن خونمون گفت من خونه بابام جا دارم رفتم قهر تاشوهرم بشینه سرجاش بعضیام از ترس طلاق قهر نمیرن☹️😏مثلا بمن تیکه انداخت چون من خیلی مشکل تو زندگیمه ولی تاحالا نرفتم قهر!خاستم بگم توکه خودت پاشدی اومدی از صدتا فحش بدتره که !بعد گفتم ولش کن عقده ایه!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بعضی ها تا تقی به توقی میخوره میرناینطوری ک اشتباهه ولی همین ک همسر آدم بدونه هر زمانی در خونه پر ب ...

منم همینطور بااینکه بدترین مشکلات رو داشتم نرفتم و امیددارم زندگیم بهترشه ب شوهرم گفتم هروقت ناراحتم برو بیرون اینجا خونه منه😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بهش میگفتی من جا دارم ولی شوهرم آدمه. بابام بلد بوده منو به کی شوهر بده. بابای تو بلد نبوده مشکل من ...

بخدا ماهم بحث اینا داریم دیگ همه دارن نمیگممم دعوا نداریم ولی خب درحدی نبوده که بخام برم خونه پدر

وگرنه رام میدن البته شک کردم  باید الکی ی امتحانی کنم ببینم رام میدن😁😂😂