2777
2789
عنوان

واقعن واسم سواله که دلیلش چیه

105 بازدید | 16 پست

چرا اونایی که زیاد به دین و اسلام معتقد نیستن و خیلی راحتن همش زندگیشون عشق و حاله ولی اونایی که خیلی مذهبی هستن زندگیشون متوسط یا متوسط رو به بالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باهات موافقم اسلام نمازو روزه حدی داره من هودم اهل نماز خوندنم ولی اینجور ادمی نیستم بیس چار ساعته مشغول ذکر کفتن باشم یا هی بگم گناه گناه گناه تیپمم راحت باز تقریبا و عاااااشق خداام واقعا حضورشو حس میکنم تو زندگیم برکت داره برام 

برای اینکه انسانیت مهم نه دین.وجدان مهم.قلب پاک مهم.چه دیندارا دیدم که بشدت حسود و خودخواهی.چه بی دی ...

دقیقاااا گل گفتی🤝🏻🤝🏻

مثلا یه خانم چادری داریم که اخلاق و رفتار درستی نداره

ولی یه خانم دیگه که حالا یه خورده تیپش بازه به شدت خدا رو قبول داره و به حیوونا کمک میکنه و....

دقیقاااا گل گفتی🤝🏻🤝🏻مثلا یه خانم چادری داریم که اخلاق و رفتار درستی ندارهولی یه خانم دیگه که حال ...

به نظر م اشتباهه

چون همون خانم چادری که اخلاق خوبی نداره معصوم نیس پس به جای اینکه دنبال ریا و خودسازی باشه به همون چادر وچندتا نماز اکتفا کرده 

ولی خیلیا رو هم دیدم که چادرین وعالین 

ربطی به چادری وغیر چادری یا مذهبی وغیر مذهبی نداره هرکسی که طبق دین اسلام عمل کنه به انسانیت میرسه حالا یکی چادریه عمل میکنه یکی هم چادری  نیس نمیکنه یکی چادری عمل نمیکنه برعکس دیگری که چادری نیس دنبال اخلاق خوب رفتار پسندیده وزندگی بدون دروغ و... هستش دین اسلام همون دین انسانیته