2777
2789
عنوان

همکلاسی پسرم تموم کتابو میخونه

184 بازدید | 21 پست

بچه کلاس اول

هنوز دارن کلمات یاد میگیرن

این بچه آخر کتاب باز میکنه تند تند میخونه

اعجوبس

خوش بحال خانوادش 

اصلا هیچ کلاسی هم نرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منم بچه بودم قبل مدرسه رفتن،خوندن ونوشتن کامل بلد بودم

درسم فوقالعاده خوب بود

الان سی سالمه بیکار درخدمتت هستم

مهم اینکه سالهای کنکور درست تلاش کنی وصدالبته پول کلاس وکتاب داشته باشی

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
منم اینطوری بودم، صرفا از داستان‌ها لذت می‌بردم. الامم زندگی کاملا معمولی دارم پس زیاد درگیر این چیز ...

لوشاتیه اسم یه دهکده توفرانسه هست؟

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    
دختر منم همینجوری بودولی پسرم🤦🏼‍♀️کلا تعطیله هرچی میگیم یاد نمیگیره اما دخترم یه بار میگفتم فول می ...

این بچه کلماتی ک نخوندن هنو، داره تند تند متنو میخونه

ن ک کلماتی ک بهشون یاد دادن

الان حرف او تدریس شده

این بچه آخر کتاب میخونه

خیر، یه قانون تو شیمیه

وای گفتم چقد آشناس

اسم اون دهکده هم نوفل لوشاتو هست🤣🤣🤣🤣

خیر، یه قانون تو شیمیه

شک ندارم اسم یه دانشمند فرانسویه

والا منم بچه بودم قبل مدرسه رفتن،خوندن ونوشتن کامل بلد بودمدرسم فوقالعاده خوب بودالان سی سالمه بیکار ...

داداش خودمم ازین استعدادها داشت

3 سالگی نقاشی و نوشتن بلد بوده 

الانم خیلی موفقه خداروشکر 

کلا درسو هیچوقت رها نکرد و از طریق درسش جایگاهش خیلی خوبه

کاش شما هم استعداد داشتی ادامه میدادی

داداش خودمم ازین استعدادها داشت3 سالگی نقاشی و نوشتن بلد بوده الانم خیلی موفقه خداروشکر کلا درسو هیچ ...

استعداد داشتم پول نداشتم☹️