2777
2789

چراهیچکس نظر نمیده حالم بده تو دوراهی موندم دوماهه بخاطر اعتیاد به شیشه جداشدم پسر یکساله داریم به همسرم گفتم درمقابل نفقه ومهریه ندادن بچه رو نبین چون از جون بچه میترسیدم ازاینکه سیگارکشیدن مواد کشیدن رو از باباش یادبگیره آینده اش خراب بشه به نظرتون کار درستی کردم البته تا ۵سالگی اینا بعدش پسرم خواست میتونه بره ببین کار درست چیه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردی کلا اگه بهت میدن نده ببره چون آینده شوهرت تباههبا چنگ و دندون بچتو نگه دار

کلا که بهم دادن‌حضانت دائمی دارم اونم قبول کرده نبینه من عذاب وجدان گرفتم 

عزیزم باباش اگه تلاشی نمیکنه پس عذاب وجدان چی داری بهتر پسرتم هوایی نمیشه و به خودت عادت میکنه

اره بخدا هرچی ماگفتیم قبول کرد نه رفت دادگاه اجازه ملاقات بگیره نه چیزی ازترس اینکه حضانت نیفته گردنش نه التماس مارو کرده نه دادگاه رفته اون فقط میخواست هر چندماه نیم ساعت ببینه که مثلا دلتنگیش رفع بشه و بزرگ شدنش رو ببین اونم من گفتم کلا نبینه که بچه الکی هوایی نشه

عزیزم معلومه که بهترین کارو کردی چرا انقد شک و تردید داری

گفتم ی وقت گناه نداشته باشه نزاشتم بچه رو ببینه جون هی به خودم پیام میداد التماس میکرد دچارتردیدشدم