2777
2789

شوهرم تایجاهایی که نیاز به ما داره برا ماهه یا یه خرج اور خونه هست 

ولی فقط خدمون میتونیم خدمون رو درک کنیم بفهمیم همشون کشکن

چی باعث شد خودمون رو خدمون بنویسی؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا 

من الان مدتی هست به این نتیجه رسیدم ک هیچکس واسه م نمیمونه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

خب علاوه بر اینکه انسان موجودی اجتماعی هست ولی فقط خودشه که میتونه به خودش کمک کنه. خدا هم گفته روز قیامت هیچ کس بار کسی دیگه رو قبول نمیکنه و مادر هم فرزندش رو رها میکنه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

این همش بستگی داره ب عشق بینتون

واقعا چطور فقط ب چشم نون اور ب شوهرتون نگا میکنید 

ما ازدواج عاشقانه و دوستی نداشتیم و‌ ماه های اول هم‌کلی دعوا داشتیم ولی خب هیچوقت اینجوری نگاش نکردم و همیشه همو دوست داشتیم و داریم

این از لحاظ شوهر

اینم از لحاظ خانواده

هیچوقت فقط خودم نیستم من ی پدر دارم خدارشکر مثل کوه پشتمه مادرمم همینطور برادرمن همینطور

ت خانواده ما عمه عمو همه ب کمک هم میان و هیچوقت این وسط زرتگی رخ نمیده ک فقط ی طرف موقع نیاز کمک کنه یا فقط موقع نیااز همو بخان 

ولی خانواده شوهرم ی مشت ادمای بی بخاررررر هیچوقت احوال نمیپرسیدن تا کاری نداشتن 

هیچوقتم ب کمکمون نبودن ولی همیشه انتظار کمک داشتن خلاصه خدارشکر پاشون و‌سایشون بریده شد ایشالا ابدی باشه