2777
2789

یکی از فامیل های نزدیک شوهرم عاشق یک دختری هستش در حدی عاشق دختره است که اگر تمام دنیا رو بهش بدی با یک تار موی دختره عوضش نمیکنه..

یکی دوبار خواستگاری کرده و فعلا جواب دختره منفی بوده

(اینو من نمی‌دونم چرا)

شوهرم به پسره گفت ؛

ببین دختره رو سفت بگیر تو چنگالت حواست بهش باشه 

دورش یک دیوار پنهانی بکش نذار هیچکس نزدیکش بیاد تا جواب مثبت رو میگیرب ..جامعه اوضاعش خرابه

همه گرگ شدن و وضعیت اخلاقی جامعه هم خرابه 

پسره به شوهرم گفت ؛

چرا ؟ اونی که بخواد کاری کنه اگر تو قفس بذاریش 

کار خودشو می‌کنه و اونی که نخواد اگر بین فاسد ترین و خطرناک ترین و گرگ ترین آدما دنیا زندگی کنه بازم هیچ کاری نمی‌کنه ..اگر دختره بخواد روابط خارج ازدواج داشته باشه به سفت گرفتن و نگرفتن من نیست کار خودشو انجام میده اگرم نخواد و ذات و شخصیتش اجازه نده بازم به من نیست نمیکنه..

اگرم بخواد با یکی دیگه ازدواج کنه دور خونه اشون سیم خاردار بکشم و آدم مسلح بذارم که هرکسی اومد نزدیک خونه اشون برای خواستگاری با تیر بزنیدش بازم یکجوری ازدواج می‌کنه و می‌ره.. اگرم نخواد ازدواج کنه از دم خونه تا محل کارش که میاد و می‌ره هرروز هزار نفر خواستگاری کنن ازدواج نمیکنه..

پسره به شوهرم گفت؛ من وظیفه امه بصورت سالم و صحیح برای کسی که دوسش دارم تلاش کنم و همه زورمو بزنم

اگر موفق شدم خوب عالی میشه اگرم نشدم حتما خیر و صلاحی بوده من تلاش خودمو کردم.

اما من قرار نیست این تلاش و زور زدن من به آزار و اذیت آدمای دیگه و خودم منجر بشه که میگی تعقیبش کن ، دورش دیوار بکش، سفت بگیر ، نذار کسی نزدیکش بشه

اونم یک آدمه و آزاده برای زندگیش تصمیم بگیره درست مثل من... خونه و زمین و دارایی من نیست که بگم واسه خودمه هرجور بخوام رفتار میکنم..یک آدمه و آزاده حتی زنمم بشه بازم مال من نیست فقط یک آدم آزاده که تصمیم گرفته با من زندگیشو شریک بشه.حتی زنمم باشه در اون صورتم حق ندارم تعقیبش کنم، دورش دیوار بکشم ، سفت بگیرمش

می‌دونم نمی‌خونه اون دختر خانم و منم نمی‌شناسمش چند باری دیدمش ولی رابطه‌ای نداریم هیچی فقط خواستم بگم ؛

این دختر خانم کاش با چنین مردی با چنین تفکری و شخصیت و اخلاقی ازدواج کنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم الان به شوهرم مشکوک شدم که دورم دیوار کمک کشیده و تعقیبم می‌کنه

مواظب باش نزار ب خودش اجازه بده ازین کارا بکنه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مواظب باش نزار ب خودش اجازه بده ازین کارا بکنه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
حالا شوهر من : ساعت ۶ خونه باشیاااا ساعت ۶ و نیم هوا تاریکه 😂😂البته خدایی بعضی سخت گیری ها هم از ر ...

شوهر من فقط پیام میده کجایی 

بعد تو میگی فلان جا

دیگه هیچی نمیگه 

مثلا امشب نباشم پیام بده کجایی 

بگم اومدم مشهد 

دیگه در جواب پیامم چیزی ادامه نمی‌ده 

فکر کنم وقتی مینوسه کجایی 

من جواب میدم..جواب منو نمی‌خونه 

نه بابا، اتفاقا شوهرت آدم خیلی ساده‌اییه و راه حل خیلی بچه‌گانه‌ای داده. نگران شوهرت نباش و مقایسه‌ش هم نکن.

اون پسره شخصیت پخته‌ای داره و معلومه که خسابی مطالعه هم داره ولی بدترین جنبه شخصیت این آدما اینه که ممکنه همه این حرفایی که میزنه فقط تظاهر و نمایش باشه. یعنی انقدر بلده که میدونه چطور حرف بزنه و رفتار کنه که بهش بگن احسنت ولی تو ذهنش چیز دیگه‌ای باشه. معمولا اونایی که خیلی قشنگ حرف میزنن آدمهای خطرناکی هستن. چون علاوه بر اون چیزی که گفتم، اگر اشکال و اشتباهی هم ازشون سر بزنه یا ویژگی بدی داشته باشن خیلی خوب بلدن ازش دفاع کنن و زنی که با اینجور مردی زندگی میکنه یا باید خیلی ساده باشه و همه این شعارها رو بپذیره و فکر کنه بهترین شوهر دنیا رو داره و یا اگر بخواد دست روی نقطه ضعفای شوهرش بذاره، شوهره با همین زبون روزگارشو سیاه میکنه.

به نظرم واسه این آدم دل نسوزونید. شما آدمهای نرمل و خوبی هستید و اون یه ماااااار هفت خطه. بعدا که به حرفم رسیدی بگو یادت بخیر!

در ضمن ندار شوهرت با این بگرده، چون ممکنه چیزای بدی تو مغزش کنه یا با همین زبون چرب و نرمش بینتونو جوری خراب کنه که هرگز درست نشه.