2777
2789
عنوان

دلم میخواد چادر سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 54 پست
به لیاقت نیست اصلا از مقدس سازی یه پوشش خوشم نمیاد. چون اولا هر کی یه عیبی کنه به پای پوشش نوشته میش ...

نخیر عزیزم به لیاقته تو چادری باشی بعد بری حق مردمو بخوری اون چادر بدبختت میخواد بر زیر سوال 

بعدشم تو این دوره زمونه پوشوندن چادر میان این همه داف مافا واقعا دل میخواد من خودم بشدت آدم تیپی هستم ازونایی که کفش پاشنه بلند میپوشمو مو یکطرفه میندازمو آرایش کامل و...

دو کاربر تو ی اکانت❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها من 21

من از ۹سالگی چادری بودم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نخیر عزیزم به لیاقته تو چادری باشی بعد بری حق مردمو بخوری اون چادر بدبختت میخواد بر زیر سوال بعدشم ت ...

دیگه خب منم همینو میگم چادر از بس مقدس سازی شده یه حرکتی بکنی انگار گند زدی به کل چادریا. و اینی که گفتی ربط چندانی به لیاقت نداره

پس نپوش اگه اینطوری وگرنه مثل خودم یه مدت دیگه مبذاریش کنار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
حالا نظر شما اینه ولی بنظر من ربطی به لیاقت نداره من یه مادرشوهر چادری مادرشهید پیاده کربلا برو همیش ...

خب منم از همین میترسم دیگه عزیزم

مادرشوهرت لیاقت پوشیدن اون چادر و ندارع خیلیا هستن لیاقتشو ندارن ولی میپوشونن همه ی چادریا که عالی و خوب نیستن

چادر یچیز مقدسیع که از فاطمه ی زهرا به جا مونده و واقعااا هم کسی باید سرش کنه که لایقشه نه هرکسی

من خودمم گاهی خواه و ناخواه دل میشکونم🥲

دو کاربر تو ی اکانت❣️

تو خارج از کشور خانمایی که مثلا تو آمریکا مسلمون میشن، خیلی پست میذارن از وضعیتشون، اونا از نداشتن روسری تو کل عمرشون. یهو موظف میشن پوشش متناسب با اسلام رو بپوشن چون اسلام آوردن. یکیشون که تو تیک تاکه هنوزم، میگه من با پوشیدن چادر نماز کم کم عادت کردم خودنمایی رو بذارم کنار.

الانم خیلی لباسای خفنی میپوشه منظورم اینه که یه دوخت و طرحش خیلی قشنگه و جنس پارچه س خیلی خوبه. ولی ساده است و خودش گفته این سادگی رو از نماز یاد گرفته. وقتی برای ایستادن نماز، مجبور می‌شده لاکش رو پاک کنه یا ریمو کنه ناخنشو. میکاپ اف کنه و کلا یه چادر سر کنه که هیچ جاش معلوم نباشه.

🙂 والا این پیشنهاد من به توئه اول با نماز شروع کن. 

آره چادر سر کردن یه حس سنگینی به آدم میده یه بار سنگینیه. بعضیا به خاطر اجبار خانواده الکی سر میکنن پشتش هزار تا کار اشتباه میکنن حرمتشو حفظ نمیکنن.

اما، از اون طرفم که نگاه کنی میبینی کسی که چادر رو انتخاب کرده واقعا چیزی برای از دست دادن نداره به خاطر همینه که اونقدر دلش بزرگ شده که موقع جنگ بچشو دسته گلشو می‌فرسته بره. یا پای هر حقیقتی میایسته. یه جورایی ابهته دیگه🥲🤌 به حضرت زهرا توکل کن هروقت دیدی وقتشه سرت کن مطمئن باش خود زهرای مرضیه کمکت میکنه❤️

دل من میگه چادر بپوش اما جامعه داره به یه سمت دیگه میره میگیری چی میگم؟

بله میفهمم ولی 

من نظرم همیشه این بوده ادم نباید کار ب حرف مردم داشته باشه

چون حجاب شخصی ترین مسئله اس

کسی ک بخواد از روی حجاب کم یا زیاد ادم رو قضاوت کنه این قدر بی لول و سطح پایین هست ک حتی نباید ذهن انسان رو مشغول کنه

از نظر من البته حجاب دارم ولی نه چادراین تفکر حجاب لیاقت میخواد رو قبول ندارم این چه حرفیه آخهحجاب ف ...

عزیزم من گفتم چادر پوشیدن لیاقت میخواد چادر ی نشونه از فاطمه ی زهراس از مادر مهربونمون به جا مونده هرکسیییی نمیتونه زهرایی باشه و بهش پایبند باشه باید فقط لیاقتشو داشته باشی 

تو هر چادری که میبینی منظورم این نیست اونا لایقن همشونا!! نه ی تعداد کمی هستن که واقعاااا درست حسابی ان

دو کاربر تو ی اکانت❣️
چادر فقط یه پوشش مثل مانتو فرق نداره که فکر کنی هر کی چادر میپوشه بی گناه ترین آدمه😐💔

من بخوام بپوشونم با هدف اونم فقط مادر مهربونم فاطمه ی زهرا 

پس خیلی باید مواظب باشم رفتارای بدی ازم سر نزنه دیگه

دو کاربر تو ی اکانت❣️