تو خارج از کشور خانمایی که مثلا تو آمریکا مسلمون میشن، خیلی پست میذارن از وضعیتشون، اونا از نداشتن روسری تو کل عمرشون. یهو موظف میشن پوشش متناسب با اسلام رو بپوشن چون اسلام آوردن. یکیشون که تو تیک تاکه هنوزم، میگه من با پوشیدن چادر نماز کم کم عادت کردم خودنمایی رو بذارم کنار.
الانم خیلی لباسای خفنی میپوشه منظورم اینه که یه دوخت و طرحش خیلی قشنگه و جنس پارچه س خیلی خوبه. ولی ساده است و خودش گفته این سادگی رو از نماز یاد گرفته. وقتی برای ایستادن نماز، مجبور میشده لاکش رو پاک کنه یا ریمو کنه ناخنشو. میکاپ اف کنه و کلا یه چادر سر کنه که هیچ جاش معلوم نباشه.
🙂 والا این پیشنهاد من به توئه اول با نماز شروع کن.
آره چادر سر کردن یه حس سنگینی به آدم میده یه بار سنگینیه. بعضیا به خاطر اجبار خانواده الکی سر میکنن پشتش هزار تا کار اشتباه میکنن حرمتشو حفظ نمیکنن.
اما، از اون طرفم که نگاه کنی میبینی کسی که چادر رو انتخاب کرده واقعا چیزی برای از دست دادن نداره به خاطر همینه که اونقدر دلش بزرگ شده که موقع جنگ بچشو دسته گلشو میفرسته بره. یا پای هر حقیقتی میایسته. یه جورایی ابهته دیگه🥲🤌 به حضرت زهرا توکل کن هروقت دیدی وقتشه سرت کن مطمئن باش خود زهرای مرضیه کمکت میکنه❤️