2777
2789
عنوان

دلم میخواد چادر سر کنم

244 بازدید | 54 پست

احساس میکنم هرکسی لیاقت سر کردنشو ندارع بچها 

من شخصیتم خیلی خوب نیست میترسم سر کنم کلا حرمتشو ببرم زیر سوال چون باید خیلی حواستو جمع کنی باید واقعا دل بدی بهش 🥲

از یطرفم بشدت تیپی ام نمیتونم از تیپ و خودنماییم بگذرم 😪

دو کاربر تو ی اکانت❣️

آها

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو ساله چادرمو گذاشتم کنار اما واقعا عاشقشم...هنوزم یه چادری میبینم ته دلم می لرزه و میگم لیاقت حجاب حضرت زهرا رو نداشتم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وایی منم دو سال چادر میپوشم ولی از طرفی هم دلم می خواد بعضی جاها نپوشم😐لباس قشنگ تیپ بزنم ولی باز حس بدی میگیرم که چادر بپوشم بعد چادر حسنی دارم دستام بیرون همبشه لباسای قشنگ میپوشم بقیه میبنن میگن چه قدر قشنگه اینجوری کامل زیر چادر نییت راضیم😃😂ولی خب بعضی جاها تیپ های بقیه میببنی آدم خجالت میکشه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🥀🥀🥀

من خودمم چادر سر كردم اينو بهت بگم كه به حرمتش شخصيتمونم خانوم و درست ميشه گرچند كه خودت خانومي ☺️بعدم خود چادر خيلي شيك و مرتبه❤️ميتوني زيرش هر روسري كه خوشگله و دوست داري بپوشي. پيشاپيش مباركت باشه❤️☺️

به لیاقت نیست 

اصلا از مقدس سازی یه پوشش خوشم نمیاد. چون اولا هر کی یه عیبی کنه به پای پوشش نوشته میشه. در ثانی طرف دچار عجب و خود برتربینی میشه. و ثالثا باید و نباید داخلش زیاد میاد که اگه دوستش نداشته باشی در نهایت باعث ایجاد نفرت میشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
چادر که دیگه لیاقت نمبخواد این طرز فکرا از کجا میارین آخه ؟😁😁

نمونش خانم آ. ذ

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...