2777
2789
عنوان

دلتنگی 😥😥 وقتایی که دلتون برای یکی تنگ میشه چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 76 پست
تو چقدر منی 😔😔😔منم هیچی تو این دنیا نیست که از ته دلم خوشحالم کنه هرموقع بخاطر یه چیز خواستم خوشح ...

چند سالته؟ متاهلی؟ من قبل ازدواج وقتی از یه پسری جدا شدم تا ماهها حسرت ولم نمیکرد حتی وقتی ازدواج کردم با اینکه همسرمو دوس داشتم و خوشبخت بودیم هر وقت خوابشو میدیدم انگار کل روز با اون زندگی میکردم اماااااااااا زندگی بلایی سرم آورد که اصلا اون از یادم رفت. الان فقط گاهی یادش میفتم و یه لبخند میزنم و تمام. زندگی دردایی بهم داد که عشقه مثلا اولم یادم رفت

خب کار اشتباهی میکنی از نظر روانشناسی هرچی پیگیر طرف باشی بیشتر ذهنت درگیرش میشه اگه قصدت کات صد درص ...

7ساله از هم بیخبریم باهم  ارتباطی نداریم ولی من عین روز اول دلم براش تنگ میشه و آنلاین بودنشو چک میکنم دست خودم نیست دلم تنگ میشه چیکارکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته؟ متاهلی؟ من قبل ازدواج وقتی از یه پسری جدا شدم تا ماهها حسرت ولم نمیکرد حتی وقتی ازدواج کر ...

اره متاهلم و هیچوقت نتونستم فراموشش کن پروفایل تکراریش رو روزی چندبار نگاه میکنم بعضی وقتاهم گریه میکنم یکم سبک شم کسی از دلم خبرنداره 

اره متاهلم و هیچوقت نتونستم فراموشش کن پروفایل تکراریش رو روزی چندبار نگاه میکنم بعضی وقتاهم گریه می ...

منم همینطور بودم. حتی بعد ۶،۷ سال. اما چیزایی دیدم و کشیدم که عاشقی از سرم پرید. الان حسرت و دلتنگیم برای چیز دیگس

منم همینطور بودم. حتی بعد ۶،۷ سال. اما چیزایی دیدم و کشیدم که عاشقی از سرم پرید. الان حسرت و دلتنگیم ...

منم خیلی روزای سختی کشبدم خیلی وقتا به این باور رسیدم که اوتقدر ارزشش زو نداره که من دارم خودمو اینجوری براش اذیت میکنم ولی بازم دل واموندم میخادش  ارزوم یه لحظه دیدنشه 

هرازگاهی که خوابشو میبینم اون روز برام یجوریه باهمه روزام فرق میکنه 😔😔

منم پدر و مادرم رو از دست دادم. الان فقط دلتنگ اونا میشم

😔😔😔

انشا...روحشون با ائمه اطهار همنشین بشه و خدا برات روزای سختی رو که کشیدی جبران کنه بقیه اعضای خانوادت رو برات حفظ کنه 

منم خیلی روزای سختی کشبدم خیلی وقتا به این باور رسیدم که اوتقدر ارزشش زو نداره که من دارم خودمو اینج ...

مشکوکی به عاشق شدن  پس... اگه گرفتار عشق شده باشی تا آخر عمر این حس باهاته من ۲۲ ساله ازش جدا شدم  زندگیم پر از فراز و نشیب و حوادث تلخ بود  با اینکه گرفتاری های زیادی دارم و...ولی نتونستم فراموشش کنم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مشکوکی به عاشق شدن پس... اگه گرفتار عشق شده باشی تا آخر عمر این حس باهاته من ۲۲ ساله ازش جدا شدم ز ...

اره عاشقش شدم اونم منو دوست داشت درحد 4یا5ماه درحد تلفنی باهم ارتباط داشتیم خانواده من همین تلفنی رو بهونه کردن نزاشتن من خیلی تلاش کردم ولی اونجورکه باید اون تلاش نکرد وآخرشم نشد که بشه  و حسرتش لحظه به لحظه زندگیمه و روزی نشده یادش نیفتادم 

بهترین تجربه های زندگیمو با حسرت نبودش گذروندم و هیچوقت از ته دلم حالم خوب نبود نشدکه بشه...😔😔😔

تو خیالم باهاش زندگی میکنم و اینجوری آروم میشم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

تو خیالم باهاش زندگی میکنم و اینجوری آروم میشم

ولی من خودشو دلم میخاد خودواقعیشو ...حاضرم هرکاری بخاطرش بکنم فقط یبار ببینمش دلم یه ذره شده باخیالش اخه چطوری سرکنم😔 

ولی من خودشو دلم میخاد خودواقعیشو ...حاضرم هرکاری بخاطرش بکنم فقط یبار ببینمش دلم یه ذره شده باخیالش ...

منم با خیالش زندگی میکنم،تو خیالم باهاش حرف میزنم دعوا میکنم میگم میخندم، چقد دوست دارم بتونم فقط حالشو بپرسم

هیییییی نفرین آمون بر هرچی عشق و عاشقیه💔

شاید در جهانی دیگر..🥀🖤

میزنم بیرون میگردم خودمو سرگرم خرید کردن میکنم 

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
اره عاشقش شدم اونم منو دوست داشت درحد 4یا5ماه درحد تلفنی باهم ارتباط داشتیم خانواده من همین تلفنی رو ...

ولی عاشقیم با این دلتنگیتش قشنگه دیگه ...( دلداری دادن یه عاشق بدبخت به خودش )خخخ

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...