خانوما من دوماهه درگیر شقاقم دوبار دکتر رفتم داروها تاثیری نداشتن.یبار قبلا اینطوری شده بودم پماد تتراسایکلین و زینک اکساید باهم قاطی میکردم میزدم در عرض یه هفته خوب شدم.اما الان یه هفتس اونم میزنم خوب نمیشم.همش کارم شده گریه.شکمم هم خوب کار میکنه...
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پماد ونوپلنت وپایلکس را مخلوط کن و بزن عالیه
منم فقط بااینها خوب میشم ....روزی ۴بار تو تشت بااب ولرمو نمک زیاد بشین و خشک کن و پماد بزن ...اخرشبهاهم بتادین بزن ۵دقیقه بمونه و بشور بااب گرم وبعد هم پمادها را بزن ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩❤️👨بی هم میمیریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمیگیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏