2777
2789

خانوما من دوماهه درگیر شقاقم دوبار دکتر رفتم داروها تاثیری نداشتن.یبار قبلا اینطوری شده بودم پماد تتراسایکلین و زینک اکساید باهم قاطی میکردم میزدم در عرض یه هفته خوب شدم.اما الان یه هفتس اونم میزنم خوب نمیشم.همش کارم شده گریه.شکمم هم خوب کار میکنه...

آرتام💙

رابطه مقعدی داشتی

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پماد ونوپلنت وپایلکس را مخلوط کن و بزن عالیه 

منم فقط بااینها خوب میشم ....روزی ۴بار تو تشت بااب ولرمو نمک زیاد بشین و خشک کن و پماد بزن ...اخرشبهاهم بتادین بزن ۵دقیقه بمونه و بشور بااب گرم وبعد هم پمادها را بزن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه اصلا.در اثر اسهال شدید

خب فشار آوردی 

سعی کن فشار نیاری تا خوب بشه وازلین بمال ژیلت نکش 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
عزیزم پماد ونوپلنت وپایلکس را مخلوط کن و بزن عالیه منم فقط بااینها خوب میشم ....روزی ۴بار تو تشت باا ...

کامل خوب نشدین؟پماد تترا و زینک اکساید برام همیشه خوب بود اما این بار درمان نمیشه

آرتام💙
کامل خوب نشدین؟پماد تترا و زینک اکساید برام همیشه خوب بود اما این بار درمان نمیشه

این پمادها که شما میزنی ابدا خوب نیست و زخم را تازه نگه میدارن فقط برای ضدعفونی خوبه ....

اینها که من گفتم بدترین و وخیم ترین شقاق راهم درمان میکنه ...پمادها ایتالیایی و عالیه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....