2777
2789
عنوان

خاستگار پروی من بیماری دو قطبی داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 53 پست
مریضی دست خودش نبوده ولی پنهانکاری و دروغ دست خودش بوده درسته؟!

من فقط میگم دیگه هی به روش نیاره چون مریضی ردت میکنم

اوکی بگه چون پنهون کاری کردی ردت میکنم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط میگم دیگه هی به روش نیاره چون مریضی ردت میکنماوکی بگه چون پنهون کاری کردی ردت میکنم

👌👌موافقم

ولی مردم هم بی وجدان شدن، این بیماری رو نباید پنهان کنه و دختر مردم و بیچاره کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب حالا چیشذع مگه تو که نمیخواستی چشم و کوش بسته بله بگیحالام ک فهمیدی بیماری داره لزومی نداره دلشو ...

خب بهش نگفته بودن که اگر متوجه نمیشد چی 

چقدر خودخواه بودن شاید یکی نتونه با بیمار دوقطبی زندگی کنه مگه شوخیه

خب بهش نگفته بودن که اگر متوجه نمیشد چی چقدر خودخواه بودن شاید یکی نتونه با بیمار دوقطبی زندگی کنه م ...

واقعا هم سخته

دوست همسرم این بیماری و داره، یهو یه مدت سرکار نمیاد، میره تو فاز غم و غصه و خواب زیاد و....بعد خوب میشه میگه میخنده، تو محیط استرس خیلی حال بدی داره، درسش و ول کرد و.....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب بهش نگفته بودن که اگر متوجه نمیشد چی چقدر خودخواه بودن شاید یکی نتونه با بیمار دوقطبی زندگی کنه م ...

باشه حالا این دلیل میشه هی بری مریضی یکی رو تو سرش بزنی؟

بره بهش بگه چون ازم مخفی کاری کردی جوابم منفیه نه که چون مریضی ، خودش که دلش نمیخواسته مریض باشه بیمار باشه که ماهم بیایم تو سرشون بزنیم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من فقط میگم دیگه هی به روش نیاره چون مریضی ردت میکنماوکی بگه چون پنهون کاری کردی ردت میکنم

اخرش با پنهون کاری یک دختر رو بدبخت میکنن خانواده های پسر واقعا اگر پسرشون مشکل روحی داره خیلی ظالم هستن که نمیگن اکثرا هم میخوان خودشون راحت شن

اخرش با پنهون کاری یک دختر رو بدبخت میکنن خانواده های پسر واقعا اگر پسرشون مشکل روحی داره خیلی ظالم ...

حرف من و شما یک چیز دیگس 

واقعا هم سختهدوست همسرم این بیماری و داره، یهو یه مدت سرکار نمیاد، میره تو فاز غم و غصه و خواب زیاد ...

بله خیلی سخته و اگر بچه دار شن خیلی سخت تر میشه اصلا جای دلسوزی نیس

باید صادقانه بگن ممکنه کسی بتونه و باهاشون زندگی کنه ممکنه خیلی ها هم نتونن و نخوان