2777
2789
عنوان

جایگاه اجتماعی در ازدواج

54 بازدید | 14 پست

چقدر این موضوع مدنظره براتون ؟

ما تو فامیل خودمون اگه دختری درس نخونده باشه یا حتی اگه درس خونده باشه ولی جایگاه اجتماعیش پایین باشه براش خواستگار نمیاد.

از ۱۰۰ درصد ۸۰۰ درصد

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی که جایگاه اجتماعی بالایی دارن دوست دارن با کسی مثل خودشون ازدواج کنن

چون هم رو حمایت میکنن و تو پیشرفت هم خیلی تاثیر دارن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خیلی مهمه! و جایکاه احتماعی ربطی بنظرم به درس خوندن ندارع، ما تو فانیلامون هم درس خونده موفق داریم هم درس نخونده موفق. 

و صدالبته ک مسی ک حایگاه اجتماعی بالایی داره میره با مثل خودش چون همکفو هستن و این خیلی مهمه! 

اکه شبیه به هم نباشن و اختلاف طبقاتی باشه به مشکل میخورن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
دقیقا ما پزشکامون واسه پزشکا میرن.

اتفاقا ما پزشک داشتیم ک رفته با ی حسابدار، اما هم مقو بودن یعین هرکدوم توی شغل خودشون خیلی سطح بالا داشتن. 

وای بازم داشتیم پشر یا دختر شطح بالا بودن طرف مقابل ن، بقول کفتی تیکه گنده تر از دهن بود ک به مشکل خوردن. 

دقیقا ما پزشکامون واسه پزشکا میرن.

من همسرم پزشکه ولی من پزشک نیستم

اما منم جایگاه اجتماعیم بالا بود درس خیلی برام مهم بود

وقتی ازدواج کردیم همسرم سال ۶ بود

بهم گفت درسم تموم شد میخوای یکی دو سال کار کنم بتونیم ماشینمون رو عوض کنیم و یکم دستمون باز شه؟

گفتم حرفشم نزن تا درست تموم شد شروع کن واسه تخصص خوندن چون پشتت باد میخوره

یک سال و نیم موند خونه و درس خوند و خودم همه مخارج زندگی رو تامین کردم تا برای ازمون تخصص بخونه

الان همیشه به همه میگه من بخاطر خانومم الان اینجام

میدونی منم دوست داشتم ماشین عوض کنیم دوست داشتم سفر خوب بریم ولی دیدم تخصصش مهم تره

همراه خوب خیلی مهمه شاید هرکدوم از دوستای من بودن میگفتن بذا بره کار کنه زودتر پول دربیاره ولی تو موفقیت باید صبور و جاه طلب بود.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خیلی مهمه! و جایکاه احتماعی ربطی بنظرم به درس خوندن ندارع، ما تو فانیلامون هم درس خونده موفق داریم ه ...

بله کاملا درسته

ولی تو فامیل ما جایگاه اجتماعی بالا یعنی دکتر و مهندس شدن

و خب حق دخترایی که به دلایلی نتونستن به اینا برسن ضایع میشه 

عملا هیچ حرفی واسه گفتن نداره. 

بله کاملا درستهولی تو فامیل ما جایگاه اجتماعی بالا یعنی دکتر و مهندس شدنو خب حق دخترایی که به دلایلی ...

با فامیل ازدواج نکن، ی حرفه رو پیش بکر اونو ادامه تا خرفه ای بشی توش! 

به حرف مزدم هم اضلاااا گوش نکن. 

من همسرم پزشکه ولی من پزشک نیستماما منم جایگاه اجتماعیم بالا بود درس خیلی برام مهم بودوقتی ازدواج کر ...

دم شما گرم واقعا

ولی متاسفانه این رسم توی فامیل ما وجود نداره یعنی یک پسر پزشک فقط باید با پزشک ازدواج کنه

و دختری که نتونه به پزشکی برسه هیچ...

دم شما گرم واقعاولی متاسفانه این رسم توی فامیل ما وجود نداره یعنی یک پسر پزشک فقط باید با پزشک ازدوا ...

مگه حتما باید فامیلی ازدواج کنید؟