2777
2789

بچها من کم کم باید اماده بشم برم بیمارستان بستری شم واسه زایمان...چون دردام شروع نشده هنوز... اولین تجربمه و خیلی هم استرس دارم جوری ک میلرزم خانومایی که طبیعی بودین تجربه هاتونو میگین لطفا...چی بخورم خوبه..خیلی سخته؟؟؟ میشه دووم اورد چجوریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته چند هستی ؟ 

وقتی دردت شروع نشده چرا میخوای بری ؟

درد نداشته باشی که اصلا بستری نمیکنن عزیزم 

نگران نباش همه چیز خوب پیش می‌ره و قابل تحمل هست 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خوشبحالت میشه منم دعا کنی سال دیگه این موقع زایمان کنم🙏🏻

چشم حتمااااا عزیزم الهی که به زودیه زود خدا دامنتو سبز کنه... واست دعا میکنم تو بلوک زایمان مطمئنم ب زودی ان شاءالله نینی دار میشی❤

من توی زایمان زن داداشم همه لحظه ها کنارش بودم نگران نباش هی برات ماسک میذارن که توی اکسیژن ضد درد داره . هی کمرشو میمالیدم . باید سعی کنی تنفس شکمی داشته باشی بگه پرستارا بگی یادت میدن . نفس عمیق فراموش نشه خودتو سفت نکن شل بودن خیلی کمکت میکنه. درد داره مطمئنن من تجربه ندارم اما غیر قابل تحمل نیست . هر زمان حس کردی نفست داره سفت میشه داد بزن که خالی بشی. نگران نباش . من اون زمان برای شادی حضرت زهرا براش صلوات میفرستادم . اگه یادت بود ماهارو هم دعا کن

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله به سلامتی فارغ بشی....بیمارستان نزدیکه بهت ؟

اگر بیمارستان تو شهر  زندگی خودت هست بزار درد هات شروع بشه و بیشتر بشه بعد برو زایشگاه...بدون درد بری  بهت سخت میگذره...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

چشم حتمااااا عزیزم الهی که به زودیه زود خدا دامنتو سبز کنه... واست دعا میکنم تو بلوک زایمان مطمئنم ب ...

عزیزمی خیلی ممنونم ازت❤️❤️❤️

انشالله بسلامتی همه چی پیش بره برات

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤