2777
2789

شیر خشک میخوره از اول ..دیگه شیشه و پستونک نمیگیره ..با قاشقم میدم اصلا قورت نمیده ببخشید گلاب به روتون یکم هم اسهال شده ..3 روزه شیر نمبخوره درست چیکار کنم بچم صورتش آب شد 🥹😭😭😭

‏هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشت تموم بشه،زیادی گرونه!رهاش کن

از هر چی واکسنه متنفرم

اره بخدا ..بچه ها گناه دارن بچم 3 روزه تب میکنه تموم.هم نمیشه شیر نمیخوره مای بی بی اش خیس نمیشه خستممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گشنه بشه میخوره واکسن کلا بچه رو بی اشتها میکنه نگران نباش

میترسم نکنه از شیر بره...الانم کم وزنه نارس بوده بچم

اره بخدا ..بچه ها گناه دارن بچم 3 روزه تب میکنه تموم.هم نمیشه شیر نمیخوره مای بی بی اش خیس نمیشه خست ...

ببرش دکتر

هرچند این دکترا اصلا قبول نمی‌کنن مشکل از واکسنه. ولی آب بدن طفل معصوم کم شده. احتمال زیاد نیاز به سرم داره. 

ببرش دکترهرچند این دکترا اصلا قبول نمی‌کنن مشکل از واکسنه. ولی آب بدن طفل معصوم کم شده. احتمال زیاد ...

یه دکتر بردم میگه ربطی به واکسن نداره یکی میگه طبیعیه اگه بیشتراز یه هفته شد بیارش..بابا یه هفته بچه تلف میشه خدایی نکرده 

یکم نبات داغ بهش بده پی پی میکنه گشنش میشه خوب میشه

یکم یکم پی پی میکنه ولی چیزی نمیخوره ..اصلا قورت نمیده 😭

یکم یکم پی پی میکنه ولی چیزی نمیخوره ..اصلا قورت نمیده 😭

والا بچه من واکسن۱۸ ماهگیشو زدم اونقد حالش بد بود بخدافکر کردم بزرگ شده  دیگه حالش بد نمیشه هر وقت واکسن بزنی همینه تا یک هفته بچه کلا آب میشه لعنت به هر چی واکسنه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
والا بچه من واکسن۱۸ ماهگیشو زدم اونقد حالش بد بود بخدافکر کردم بزرگ شده دیگه حالش بد نمیشه هر وقت و ...

معلوم نیست چیه اینا میزنن به بچه ها