2777
2789
عنوان

سی سال به بالا ها بیاین 🌹🌹🌹🌹🌹

240 بازدید | 19 پست

آقا یا خانم فرقی نداره 

فقط بگید اگه مثلا پسری ازتون خواستگاری کرده باشه 

یا دختری بهتون ابراز علاقه کرده باشه 

و شما خوشتون از اون شخص نیاد

چه چیزی در اون شخص ممکنه نظر شمارو عوض کنه ؟

یعنی منظورم اینه بعدا اون شخص چه چیزی بدست بیاره 

نظرتون عوض میشه 

پول جایگاه مدرک تحصیلی خیلی بالا ؟

ب درک 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره چرا نخوام اگه قیافه یا شخصیتش برام غیر قابل تحمل باشه هیچی نمی تونه نظرمو عوض کنه وگرنه شاید با پول زیاد یا جایگاه بالا بشه نظرم عوض شه 😁 مدرک تحصیلی نه 

بستگی داره چرا نخوام اگه قیافه یا شخصیتش برام غیر قابل تحمل باشه هیچی نمی تونه نظرمو عوض کنه وگرنه ش ...

یعنی اگه قیافه یا اخلاق کسی به دلت نباشه 

ولی یهو دکتر شه یا ویژگی بالایی بدست بیاره نظرت ممکنه عوض شه ؟

ب درک 

وقتی ازش خوشم نیاد، این خوش نیومدنه دلیل داره. اگر به هر راهی این دلایل حذف بشن نیشه روش فکر کرد. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یعنی اگه قیافه یا اخلاق کسی به دلت نباشه ولی یهو دکتر شه یا ویژگی بالایی بدست بیاره نظرت ممکنه عوض ش ...

می‌گم‌که اگه غیر قابل تحمل باشه نه ولی اگه یه ذره راه داشته باشه چرا 😁

من خودم به همسرم اوایل آشنایی جواب رد دادم. چون واقعا نه شغل مناسب داشت نه مسکن و.... بعد بهم گفت دو هفته بهم فرصت میدی؟ منم بهش فرصت دادم و باهم صحبت کردیم و من عاشق اخلاق خوبش شدم و الان هم خیلی دوسش دارم