2777
2789
عنوان

جوجه عروس هلندی

58 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه عروس هلندی ماده دارم که هی تخم پوچ میذاشت. شوهرم رفت یه تخم نطفه دار گرفت گذاشت قاطی تخمهای این.  حالا امروز جوجه اومده بیرون. کسی تجربه دارم که باید چیکار کنم؟ خودش غذا میده به جوجه یا ما باید بدیم؟ عیب داره به جوجه دست بزنیم چون بالاخره باید جاشو تمیز کنیم دیگه.  اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 

اگ غذا بده ک میبینی اگه نمیده ببر پرنده فروشی سرلاک بخر لونه مخصوص دارن ک بچه ها بدنیا میان میرن اونجا بهشون غذا میدن ماده ها نه دست بزنی چیزی نمیشه فقط استرس نده بهشون جاشونم گرم باشه سرد نباشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ولی کاش جفت میخریدی براش 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ غذا بده ک میبینی اگه نمیده ببر پرنده فروشی سرلاک بخر لونه مخصوص دارن ک بچه ها بدنیا میان میرن اون ...

اخه تا میرم در قفس ببینم ، جوجه رو کلا ول میکنه میاد وایمیسته دم در قفس   نمی تونم ببینم غذا میده یا نه.  از طرفی هم خوندم تو اینترنت که اگه ما غذا بدیم دیگه مادره غذا نمیده   فکر کنم کلا مارو نبینه با جوجه تنها باشه بهتره درسته؟

ولی کاش جفت میخریدی براش

جفت خریدم.  جفت نشدن.  یه سال که اون نره خونه ما بود جفت گیری هم کردن چند بار ولی ماده تو مدتی که نره بود حتی یه دونه تخم هم نذاشت.  وقتی بعد یه سال نر رو دادیم رفت دوباره شروع کرد تخم پوچ گذاشتن.  

اخه تا میرم در قفس ببینم ، جوجه رو کلا ول میکنه میاد وایمیسته دم در قفس نمی تونم ببینم غذا میده یا ...

باید ببینی ک دون میده یا نه چون ک تنهاست و ب تو عادت داره اونطوریه ولی بازم ازپرنده فروشی ک تخمشو گرفتین بپرسین

جفت خریدم. جفت نشدن. یه سال که اون نره خونه ما بود جفت گیری هم کردن چند بار ولی ماده تو مدتی که نر ...

باید عوضش میکردی بعضی وقتا جفت نمیشن 

باید ببینی ک دون میده یا نه چون ک تنهاست و ب تو عادت داره اونطوریه ولی بازم ازپرنده فروشی ک تخمشو گر ...

اره زنگ میزنم میپرسم.  شوهرم گرفته بیخیال خوابیده من دارم حرص میخورم.  بلند شه شماره پرنده فروشی رو بگیرم زنگ بزنم    مرسی عزیزم ❤️

اره زنگ میزنم میپرسم. شوهرم گرفته بیخیال خوابیده من دارم حرص میخورم. بلند شه شماره پرنده فروشی رو ...

خواهش میکنم فقط اگ عکس عروس تو داری بزار ببینم 

منم قبلا داشتم خیلی دوسش داشتم 

گذاشتم ❤️

😍😍😍😍😍😍ای جان ماشالااا ایشالا مادر خوبی میشه خیلی نازه 

قربونت بشم 🥰 اگه جوجه هه زنده بمونه من مادربزرگ میشم 😄😄😄😄

ایشالا😄😄😍

چند سالته؟