ایشون با دوست دختر قبلیشون ایمیل به هم میفرستادن. تو یکی از ایمیلها دختره نوشته ک دوسش داری نامزدتو؟اینم گفته آره دوسش دارم ولی فک نمیکنم رابطهجنسی که با تو داشتم دیگه تجربه کنم…. ولی دیگه ازدواج کردم قسمت این بود…دفه پیش با خواهرم دعواش شده گفته دوستت دارم ولی اونو بیشتر دوست داشتم…الان به نظرتون این مرتیکه چیه فازش؟ میخواد زندگی کنه یا نه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب اون دختره گذشتش بوده تموم شده رفت اگه واقعا دوسش داشت که بااون عقد میکرد ن خواهر شمااکثر پسرا هم ...
ببین موضوع اینه ک انگار مادرش نذاشته… و اینکه برمیگرده میگه که من رابطه جنسیم با تو خیلی خوب بوده بنظرم میاد که شاید زیر زبونش مزه کرده و بازم بخواد ادامه بده😕
برا همین میگم انقد نگین دخترا هم باید توی گذشتهشون آزاد باشن بجاش باید پسرا محدود بشن که هیچ تجربه ...
من بیست ساله ازدواج کردم اونموقع شوهرم ۲۴ سالش بود انقدر ذوق داشتن منو داشت......الانکه گهگاهی به شوخی میگه بابات سرمو کلاه گذاشت....میگم خداروشکر چشم وگوش بسته بودی من گرفتی اگه چش وگوشت باز بود نمیگرفتی و زیر بار تعهد نمیرفتی....ازبس که همکارای لاشیش....بزن در رو هستن همه سن بالا ومجرد
در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍