2777
2789
عنوان

بچه‌ها ی سوال دارم در مورد خیانت نامزد خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست
ببین برگشته نوشته تو عاولی هستی ولی اینم خوبه دیگه… دیگه قسمت این بود… بهم نشون داد قرمز شده بودم از ...

حق داری واقعا. اگه اونو دوس داشت غلط کرد اومد خواهرتو نامزد کرد. بیشعور احمق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه همه هول نشدن عادی جلوه نده کار هم جنس هاتو ، اصلا اینجوری نیست هنوزم مرد وجود داره

من گفتم عادی؟ 

چقدر راحت نظر میدی

منم تائید نمیکنم اصلا. یکی با یکی

تمام

نفر سومی قرار نیست بیاد تو یه رابطه

آره🥲

خب اون دختره گذشتش بوده تموم شده رفت اگه واقعا دوسش داشت که بااون عقد میکرد ن خواهر شما

اکثر پسرا هم قبل ازدواج دوست دختر ورابطه جنسی دارن

مهم موقعی که وقتی ازدواج کردن متعهد باشن

من زندگیم خیلی خراب شده. دیگه درست نمیشه. میشه یه زندگیه دیگه به من بدید؟

خب اون دختره گذشتش بوده تموم شده رفت اگه واقعا دوسش داشت که بااون عقد میکرد ن خواهر شمااکثر پسرا هم ...

ببین موضوع اینه ک انگار مادرش نذاشته… و اینکه برمیگرده میگه که من رابطه جنسیم با تو خیلی خوب بوده بنظرم میاد که شاید زیر زبونش مزه کرده و بازم بخواد ادامه بده😕

من گفتم عادی؟ چقدر راحت نظر میدیمنم تائید نمیکنم اصلا. یکی با یکیتمامنفر سومی قرار نیست بیاد تو یه ر ...

شما نگفتی عادی ولی کسی که یک ویژگی منفی رو به همه نسبت میده یعنی داره میگه این چیزیه که واسه همه هست پس تعجبی نداره

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

شما نگفتی عادی ولی کسی که یک ویژگی منفی رو به همه نسبت میده یعنی داره میگه این چیزیه که واسه همه هست ...

کی گفته تعجب نداره. 

چیز عادی شده تو ایران

فقط ادم باید خودش درست باشه

خب اون دختره گذشتش بوده تموم شده رفت اگه واقعا دوسش داشت که بااون عقد میکرد ن خواهر شمااکثر پسرا هم ...

ولی میتونه پشیمون باشه ، اون الان دو نفر رو تجربه کرده و الان داره مقایسه میکنه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

برا همین میگم انقد نگین دخترا هم باید توی گذشته‌شون آزاد باشن بجاش باید پسرا محدود بشن که هیچ تجربه ...

من بیست ساله ازدواج کردم اونموقع شوهرم ۲۴ سالش بود انقدر ذوق داشتن منو داشت......الان‌که گهگاهی به شوخی میگه بابات سرمو کلاه گذاشت‌....میگم خداروشکر چشم وگوش بسته بودی من گرفتی اگه چش وگوشت باز بود نمیگرفتی و زیر بار تعهد نمیرفتی....ازبس که همکارای لاشیش....بزن در رو هستن   همه سن بالا و‌مجرد

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍