2777
2789
عنوان

چرا پسرا میگن صبح بیدارم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 117 پست
ما که دوست بودیم بیدارش میکردم.حتی صبح عروسی هم خواب بود من زنگ زدم بیدارش کردم.الانم که میره سرکار ...

تو واقعا حال داری😂😂😂من تو این مدت دوستیمون کلا یبار بیدارش کردم ک اونم بعدش خوابیدیم خواب موندیم😂😂😂

دقیقا 😬حالا من و شوهرم دوست که بودیم خونمون نزدیک هم بود یبار گفت من نصف شب درو باز میذارم صبح همه ...

حالا رفتی؟

اون نخواسته خودشو بیدار کنی اون خواسته به خواب زدشو بیدار کنی🤣🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارههههه چرا آخه مگه نمیتونن آلارم بزارن

اونجوری همه اهل خونه بیدار میشن الا خودشون...

پسر من که اینجوریه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

[QUOTE=362686642]تو واقعا حال داری😂😂😂من تو این مدت دوستیمون کلا یبار بیدارش کردم ک اونم بعدش خوابیدیم خواب موندیم

خوبه دیگع

مسئولیت بیدار کردن رو از خودت ساقط کردی🤣🤣🤓

خخخ ما برعکس بود

اون بیدارم میکرد چون شدیدا خواب من سنگین بود و با آلارم بیدار نمیشدم🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

همچین میگی یادش بخیر😐😐😒چند ماه دیگه میاد ،تاراختی نداره

😂😂

۱۹ روز دیگه خدمتش تموم میشه بر میگردیم ب روال قبل

البته خیلی شرایط بهتر از قبل میشه

ولی هیچی اولای رابطه و اون حس و حالش نمیشه

دیگه پیر شدیم😝🤣

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ببین بهت نیگه صبح این سالت به من زنگ بزن بیدار شم یا میگه پیام بده،؟؟؟

میگه زنگ بزن انقد حرف بزن تا من واقعا بیدار شم و ویندوزم بالا بیاد 

بعد من زنگ میزنم میگم پاشو ساعت شیشه 

بعد اون میگه باشه بعد من میگم پاشو پاشو پاشوووو یکم جیغ میغ میزنم بعد دیگ خوابم می‌بره 😂😂😂😂😂😂

چه خوب ک پا ب پای هم پیشرفت کردید

من کنکور تجربی ندادم منصرف شدم 

راهمو پیدا کردم و الان حسابداری میخونم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻