تو زندگی با اون نه غرور برام مونده نه عزت دیشب رفتم جلو یکم از خودم تعریف کردم گفتم چقد اندامم خوبه چقد پوستم خوبه اونم گف هر چی دوس داشت گف ب قیافم و اندامم دیگه خسته شدم مرد بداخلاق از خود راضی واقعا بده پسرمو خدا ناخواسته بهم داد وگرنه الان نبودم هر جا بودم بهتر اینجا بود
پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوشبختیش صلوات میفرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم!
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن