2777
2789

دکتر گفت خیلیی شدیده دیر به دیرم پریود میسم    کارای در دوا عطاری کسی بلده؟😭

ـکسی تجربه داره ایا؟  

من تبلی دارم اما زیاد نیست ۲ ماه پریود نشدم دکتر دارو داد اینترنت سرچ کردم خیراندیش گفت از سردی کل شکم با سیلهدونه ماساژ دادم و حوله گرم میزاشتم زیر شکمم نیم ساعت ۳ روز پریود شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بابونه،پونه،اویشن و پولک رو هار کدوم رو تنهایی دم کن صبح ها ناشتا بخور قند مصنوعی هم حذف کن و پیاده روی داشته باش بعد یه ماه نتیجه اش رو ببین درسته توی یه ماه کامل خوب نمیشی ولی نتیجه خوب شدن رو میبینی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
یعنی اصلا خوب سدنی در کارش نیست؟😥

چرا ولی در عرض یه ماه نه و طبیعتا چیزهای دیگر هم هست که باید رعایت کنی چون تنبلی تخمدان انگار ریشه داره در بدن خوب میشه ولی ریشه اش خشک نمیشه رعایت نکنی دوباره برمیگرده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪